Starity

Elsöprő sikert aratott Adele vadonatúj dala, de a jelentése összetöri majd a szívedet

2021. október 19. 10:10   |   Szerző: Glamster

Elsöprő sikert aratott Adele vadonatúj dala, az Easy On Me: az énekesnő elárulta, miről is szól valójában a felvétel.

hirdetés

A világírű énekesnő Adele végre visszatért és egy vadonatúj dallal lepte meg rajongóit az Easy On Me formájában, amely a november 19-én megjelenő "30" című album előfutára. Az Easy on Me elsöprő sikert aratott, és megjelenésének napján az elnyerte az "Egyetlen nap alatt legtöbbet streamelt dal" tiltulusát Spotifyon. Adele nemrég megosztott egy rövid bejegyzést az albumról és annak megjelenéséről, valamint egy a rajongóihoz szóló személyes üzenetet, amelyben azt írta,

végre készen állok arra, hogy nyilvánosságra hozzam ezt az albumot

Az Easy On Me-hez videó is készült, amelyet szeptemberben forgattak, Quebec-ben, a Cannes Grand Prix díjas rendezővel Xavier Dolan-nel, aki már az énekesnő több klipjén is dolgozott. A videó érdekessége, hogy ugyanabban a házban kezdődik, ahol a páros a világhírű sláger, a Hello klipjét is forgatta.

A "30" az első nagylemez Adele legutóbbi, "25" című albuma óta, amely 2015 novemberében jelent meg, és világszerte számos elismerést és platina minősítést nyert el. A "30" is a korábbi album producereinek közreműködésével készült.

Adele azt is elárulta, hogy miről szól a felvétel és a lemez.

El akartam a kisfiamnak magyarázni a döntésemet. Ez a lemez, és az Easy on Me is erről szól majd. Egy levél a fiamnak. Amikor 20 vagy 30 éves lesz, megérti, miért romboltam szét a mostani életét. Azért, hogy boldog legyek

– kezdte a Vogue-nak.

Azt kérdezte a fiam, miért nem szeretem az apukáját már. „Szeretem apát, csak már nem vagyok szerelmes” – válaszoltam. Ez nem érthető egy 9 éves gyermeknek.

Az Easy On Me minden digitális platformon elérhető, a "30" című album pedig már előrendelhető.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek