Starity

Camila Cabello így örült annak, hogy rajongói feldolgozták néhány dalát

2021. október 22. 19:07   |   Szerző: Four

Az énekesnő TikTokon talált több zenészt, a Glamour videójában értékelte az új feldolgozásokat.

hirdetés

Camila Cabello a TikTokról szemezgetett olyan videókat, amelyekben az ő egy-egy dalát dolgozták fel zenészek. Az énekesnő odáig volt az új hangzásoktól, a dicséreteit pedig később az előadók is visszanézhették, és nem győztek meglepődni Camila kedves reakcióin.

Imádtam a bachata-verziót. Egyből otthonos érzéseket hozott, a latino emberekre emlékeztetett, Prince Royce-ra. Most én is akarok csinálni egy remixet a dalból, egy bachata-verziót! Az csodálatos lenne, talán megcsinálom. Köszönöm, hogy inspiráltál. 

- mondta egy Don't go yet-feldolgozásra.

Imádtam, nagyon menő volt. Van egyfajta popénekes-dalíró hangulata, nagyon jazzesre csinálta. És ez csak egy TikTok volt. Ez a legjobb dolog a TikTokban. Hallani akarom az egész dalt, szupermenő volt. 

- értékelte az egyik Real Friends-covert.

Ez őrület, ezt fogom berakni ébresztőnek, hogy a szívbajt hozzam Shawnra. Szerettem ezt a verziót, még sosem hallottam rockfeldolgozásban egyik dalom sem. Azt hiszem, Yungblud is előadta a Senoritát, most hallom így másodszor. Úgy tűnik, a Senorita valamiért jól működik hard rock feldolgozásban. 

- nyilatkozott a Senorita különleges verziójáról.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek