Starity

Britney Spears húga is kitálalt: megrázó dolgokat mondott családjáról

2021. október 25. 16:04   |   Szerző: Four

A híresség csakúgy mint nővére, nagyon rossz emlékeket idézett fel családjával kapcsolatban.

hirdetés

Miután Britney Spears kijelentette, hogy nehéz idők várnak a családjára, ha egyszer interjút ad, húga, Jamie Lynn úgy döntött, ő bizony már most kiteregeti a családi szennyest. 

A híresség a hamarosan megjelenő “Things I Should Have Said" című életrajzi könyvében mesél a családi botrányokról. A TMZ által megszerzett részlet szerint Jamie Lynn arról az időszakról is ír, amikor 16 évesen várandós lett első gyermekével. 

Jamie Lynn elmondása szerint óriási botrány volt a családban, és szülei szerették volna elérni, hogy ne hordja ki a babát:

Körülöttem mindenki azt szerette volna, hogy "eltűnjön" a probléma.

- jelentette ki a híresség. Amikor pedig elhatározta, hogy kihordja a gyermeket, édesapja szitkozódni kezdett, és állítólag azt javasolta, hogy a baba születése után adják örökbe a kicsit.

Jamie Lynn szerint a szülei azt sem engedték neki, hogy a problémáját megossza nővérével:

Jobban szükségem volt rá, mint valaha, de nem tudott nekem segíteni életem legsérülékenyebb időszakában.... A mai napig fáj, hogy akkor nem tudtam megosztani ezt a testvéremmel.

- jelentette ki. 

Spears szerint végül a szülei megállapodtak az Us Weeklyvel, hogy a magazin közli majd a Jamie kislányáról készült első képeket - a megjelenés napján pedig anyja és apja egy connecticuti kunyhóban "rejtőzött el".

A következő családi ünnepen Spears elmondása szerint "az anyja úgy viselte a csalódást, mint a kedvenc dzsekijét".

Jamie Lynn most 13 éves kislánya, Maddie, Casey Aldridge-től született, akivel azóta szakítottak. A hírességnek született egy Ivey nevű, jelenleg 3 éves kislánya Jamie Watsontól.

 

 

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek