Starity

Magyarul is érkezik az elmúlt év legjobb fantasyje

2021. október 26. 10:10   |   Szerző: Glamster

The Kingdom of the Wicked és The Kingdom of the Cursed hamarosan magyarul is olvasható lesz.

hirdetés

2021 márciusában foglalkoztunk azzal, hogy a The Kingdom of the Wicked mennyire brutálisan jól sikerült könyv lett. 

Akkor azonban még sajnos nem volt szó magyar nyelvű megjelenésről, így a hazai olvasók csak angolul tudták beszerezni a trilógia első részét. Idén októberben pedig már a folytatás is megjelent a The Kingdom of the Cursed címmel.

Sok kritikus úgy jellemezte, hogy ez lehet új Alkonyat, csak inkább felnőtteknek szól, mint gyermekeknek. Kerri  Maniscalco nem ismeretlen az írás műfajában, hiszen korábban a Stalking Jack the Ripper regényével tört be és lett listavezető New York Times szerző.

A Kingdom of the Wicked boszorkányokról és démonokról íródott. Emilia és Vittoria ikrek, ám egyiküket brutálisan meggyilkolják több boszorkánnyal együtt. Ha ez nem lenne elég borzalmas, minden jel arra mutat, hogy a pokol hercegei visszatértek a Földre, és arát keresnek. Emilia bosszút esküszik, és elkeseredettségében, na meg egy tapasztalatlan bűbájnak köszönhetően, megidézi Wrathet (Haragot), aki a hét pokoli herceg egyike. A boszorkányt és a démont bár más vezéreli, a céljük közösnek lászik, ezért összeállnak, hogy kiderítsék, ki végzett Vittoriával.

Ám, amikor démokokról beszélünk, semmi sem az, aminek látszik...

A Deszy Könyv írója figyelt fel arra, hogy a Könyvmolyképző vezetője értékelte a könyvet a Moly-n, ahol azt is elárulta, hogy már dolgoznak a fordításon!

Deszy Könyv

Pontos megjelenésről még nem lehet tudni, de az biztos, hogy mi már nagyon várjuk!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek