Starity

Mesekönyvet írt Kulcsár Edina és Csuti

2021. október 27. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Dani ajándéka címmel jelent meg az egykori szépségkirálynő és férje által írt gyerekeknek szóló történet.

hirdetés

Az Instagramon számolt be Csuti arról, hogy feleségével, Kulcsár Edinával miféle meglepetéssel készültek az elmúlt hónapokban: könyvet írtak, méghozzá egy mesekönyvet, ami a Dani ajándéka címmel kerül a boltokba.

Hogy mi inspirált engem? Leginkább a nagypapám, akinek a könyvek szeretetét köszönhetem és aki mindig is szerette volna, hogy a könyvkiadónkban dolgozzak, de sajnos, akkor ez a legkevésbé sem foglalkoztatott… persze, tudom ég és föld a különbség egy mesekönyv és kb minden más megírása között, de én most mégis hatalmas büszkeséget érzek, hogy megszületett Dani ajándéka, mert egy igen tanulságos történetet mesélünk el benne nektek, amit az életünk ihletett!

– magyarázta Csuti az Instagramon közzétett bejegyzésében, és egyúttal azt is elárulta, hogy művüket szeretnék kórházakba és anyaotthonokba is eljuttatni a közeljövőben, hogy így kedveskedjenek az intézményekben lévő kis lakóknak.

Edina és Csuti mindennapjaihoz valószínűleg hozzátartozik a mesék világa, hiszen két kisgyermeket nevelnek: fiuk, Medox 2018-ban; lányuk, Nina pedig 2020-ban jött világra.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek