Starity

Napi cuki: így nézett volna ki, ha Harry Styles az osztálytársad – fotók!

2021. október 27. 18:06   |   Szerző: Glamster

Cuki gyerekkori képek kerültek elő Harry Stylesról: ilyen lett volna egy osztályba járni vele!

hirdetés

Harry Stylest ma már egy laza és divatos pop- és rocksztárként ismerik a rajongói. Szinte elképzelhetetlen, hogy valaha kínos tini volt, aki folyamatosan bajba keverte magát.

Styles Holmes Chapelben nevelkedett és töltötte fiatalkorát, Chesire megyében az Egyesült Királyságban. Édesanyja Anne Cox, édesapja Des Styles, van egy nővére Gemma Styles. Amikor Harry 7 éves volt, szülei elváltak, ám ezután édesanyja újra férjhez ment. A válás kimondása után Harryt és Gemmát édesanyjánál helyezték el, így az egész család elköltözött Chesire vidékjeire. Nem sokkal ezután, amikor Harry már 12 éves volt, a család visszaköltözött Holmes Chapelbe.

A Homles Chapel Comprehensive iskolának volt a tanulója. 16 évesen szerezte meg első állását a W. Mandeville-i cukrászdában. Iskolai tanulmányai alatt ismerkedett össze Nick Cloughhal, Haydn Morisszal és Will Sweeney-vel, akikkel közösen megalapították a White Eskimo elnevezésű zenekart. Harry itt kezdett el először énekelni. A zenekarral egyszer jelentkeztek a Bandák csatája elnevezésű helyi versenybe, ahol rajtuk kívül számos fiatal tehetség mutatta be mit tud. A fődíjat ők vihették haza, ugyanis megnyerték a megmérettetést.

Tanárai szerint beszédes gyerek volt, amolyan „osztály-bohóca”. Rendkívül népszerű volt, sportokban jeleskedett, azonban tanulmányaiban segítségre szorult, ezért nővére, Gemma korrepetálta. Testvére szerint már egészen pici korától kezdve vonzotta a tekinteteket, és imádta produkálni magát, hogy másokat megmosolyogtathasson.

A divat már tiniként fontos volt számára népszerűsége végett, így fizetését a ruhatára frissítésére költötte, és többek között ezért vállalt hajnali munkákat: mint a pékség takarítása, vagy újságkihordás. Styles az éneklés terén mindig szégyenlős volt, így családja nem igazán volt tisztában tehetségével.

Most pedig nézzük, milyen fotók kerültek a felszínre jó minőségben az Instagramon:

Fotó: Instagram

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek