Starity

Ennyi volt! Szakított Gigi Hadid és Zayn Malik

2021. október 29. 06:06   |   Szerző: LexiCobain

Úgy tűnik, a modell és az énekes kapcsolata mégsem állta ki az idők próbáját.

hirdetés
Ennyi volt! Szakított Gigi Hadid és Zayn Malik
Fotó: Vogue

Hat éve tartó se veled, se nélküled kapcsolat végére került pont a közelmúltban, ugyanis istenhozzádot mondott egymásnak Gigi Hadid és Zayn Malik.

Jelenleg nincsenek együtt

– erősítette meg a pletykákat az E! Online-nak egy, a párhoz közel álló barát.

Érdekesség, hogy a szakítást egy családi viszály előzte meg: Gigi édesanyja, Yolanda Hadid nemrég összetűzésbe keveredett Zaynnel, miközben a modell távol volt az otthonától. Állítólag a Pillowtalk előadója meg is ütötte az anyósát, ám Malik tagadja az őt ért vádakat. Úgy nyilatkozott, hogy lánya jólléte érdekében a családi béke visszaállításán fáradozik, Gigi pedig szintén a gyermeket állítja fókusza középpontjába függetlenül attól, milyen viszony van közte és a kicsi édesapja között.

A pár 2015-ben kezdett randevúzni, ám kapcsolatuk ideje alatt többször is szakítottak, de végül mindig a békülés mellett döntöttek. Legutóbbi nagy békülésükre 2019-ben került sor, két hónappal később pedig bejelentették, hogy szülői örömök elé néznek. Lányuk, Khai tavaly szeptemberben jött a világra. Ami szerelmük gyümölcsének nevelését illeti, Hadid és Malik mindezidáig nagyon következetesek voltak és a privátszféra megőrzése érdekében nem is mutatták meg a baba arcát a nagyközönségnek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek