Starity

Zayn Malik így reagált a hírre, hogy megütötte anyósát

2021. október 29. 12:12   |   Szerző: Four

Az énekes nyilatkozatot tett, miután érkezett egy hír, hogy megütötte Yolanda Hadidot.

hirdetés

A TMZ csütörtökön közölte a hírt, hogy Yolanda Hadid szerint veje, Zayn Malik megütötte őt, emiatt pedig azon gondolkodik, hogy feljelenti a hírességet. Mint ahogy megírtuk, Zayn és Gigi Hadid szakított, a férfi pedig így nyilatkozott a TMZ-nek a Yolandával kapcsolatos ügyről:

Hajthatatlanul tagadom, hogy megütöttem Yolanda Hadidot, és a lányom érdekében megtagadok minden további ezzel kapcsolatos információt. Remélem, hogy Yolanda újragondolja a hamis állításait, és hogy a családi problémákat mostantól privátan oldjuk meg.

Malik egyébként egy hosszabb poszttal is reagált a történtekre:

Mint tudjátok, védem a magánéletem és nagyon szeretném, hogy egy biztonságos, privát térben nőjön fel a lányom. Egy olyan térben, ahol a privát családi ügyek nem jutnak a világ tudomására, hogy ott mindenki szétszedhesse őket és mutogathasson rájuk. Annak érdekében, hogy megvédjem ezt a teret [Khai] számára, beleegyeztem, hogy nem kezdek el vitatkozni egy állítással, amely egy vitából következett. A vita a partnerem egy családtagjával történt hetekkel ezelőtt, amikor belépett az otthonunkba, amíg a partnerem nem volt ott. Ez egy privát dolog volt, és még mindig annak kellene lennie. De úgy tűnik, jelenleg van egyfajta megosztottság, és az igyekezetem ellenére, hogy egy olyan békés családi környezetet teremtsek, amelyben nevelhetem a lányomat - ez az egész 'kiszivárgott' a sajtóba. De bízom abban, hogy minden érintett gyógyulhat az elhangzott kemény szavak ellenére, és még fontosabb, hogy éberen őrzöm Khait, és megadom neki azt a magánszférát, amelyet megérdemel.

- írta Malik. 

Embed from Getty Images

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek