Starity

Alec Baldwin ismét nyilatkozott Halyna Hutchins tragédiája kapcsán

2021. november 01. 16:04   |   Szerző: Four

Baldwin a feleségével sétált, amikor egy riporter az eset kapcsán kérdezte őt.

hirdetés

Alec Baldwin Vermontba húzódott vissza a feleségével, Hilariával, ám séta közben ott is találkoztak riporterekkel, akik Halyna Hutchins operatőr tragédiájáról kérdezték őt.

A színész meglepő módon most hajlandó volt nyilatkozni:

Sokszor előfordulnak véletlen balesetek a forgatásokon, de semmi ehhez hasonlítható. Egy a trillióhoz az esélye, hogy megtörténjen egy ilyen. (...) Egy nő meghalt. A barátom volt. Amikor Santa Fe-be érkeztem a forgatásra, elvittem vacsorázni. Egy nagyon-nagyon jól működő csapattal forgattunk filmet, amikor ez a szörnyű eset megtörtént. (...) 

- mondta Baldwin, aki hozzátette, hogy nagyon aggódnak Hutchins családjáért és folyamatos kapcsolatban van Halyna férjével. 

A színész egyébként egy olyasmi kezdeményezésről is beszélt, amelynek célja, hogy limitálják a lőfegyvereket a forgatásokon. 

Bár Alec egy "jól működő csapatról" beszél a nyilatkozatában, ezt több olyan hír is cáfolja, melyek szerint a Rust forgatása során már korábban is voltak komoly gondok, sőt, többen is felmondtak annak a napnak a reggelén, amikor Hutchins tragédiája bekövetkezett.

 

 

via New York Post

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek