Starity

Feloszlik a Lovelyz: kézzel írt levélben búcsúznak a tagok

2021. november 05. 11:11   |   Szerző: Pinkyjae

A Lovelyz nevű formációnak idén járt le hét éves szerződése a Woollim Entertainmenttel, s egy tag kivételével egyikük sem döntött a meghosszabbítása mellett.

hirdetés

Ezúttal a Woollim Entertainment legelső lánycsapatára, a 2014-ben debütált Lovelyzre csapott le a k-pop bandákat sújtó hét éves átok: hosszas tanakodás után a lányok Baby Soul kivételével úgy döntöttek, nem hosszabbítják meg szerződéseiket a kiadóval.

Hét éves átok: egy k-pop rajongók között használatos kifejezés, amely arra utal, hogy a k-pop bandák általában a hetedik együtt töltött évükben oszlanak fel. Az "átoknak" az is lehet egy magyarázata, hogy Dél-Koreában a törvény értelmében egy lemezkiadóval aláírható leghosszabb szerződés hét évre szól. (forrás: Korea JoongAng Daily)

A tagok kézzel írt levelekben búcsúztak el a Lovelyztől és a banda rajongóitól.

Baby Soul

Fotó: Lovelyz Twitter

Helló. Baby Soul, Lee Sojung vagyok. (...) Hosszas mérlegelés és a Lovelyz jövőjéről való tárgyalás után úgy döntöttem, továbbra is folytatom a munkát a Woollim Entertainmenttel, ahol bizalommal fordultak hozzám és védelmet nyújtottak az elmúlt 10 évemben. Őszintén remélem, hogy nem csak az én, de a többi tag álláspontját is melegen támogatjátok majd. (...)

 Jiae

Fotó: Lovelyz Twitter

Helló, Jiae vagyok a Lovelyzből. Az év ezen időszakában mindig jó hangulatban üdvözöltelek titeket, és most szíven üt, hogy kissé nehezen emészthető hírrel kell szolgálnom. Olyan, mintha csak tegnap debütáltunk volna, viszont azóta már hét év telt el, és alig hiszem el, hogy jelenleg a Woollimtól való távozásomról számolok be, ahol majdnem 12 évet töltöttem. (...) Nehéz szívvel gondolok a rajongóinkra, akik biztos feldúltan olvassák most a híreket, de kérlek, támogassátok az új utat, amire én, Yoo Jiae lépni fogok. (...)

 Jisoo

Fotó: Lovelyz Twitter

Rajongóink, Jisoo vagyok. Csak jó hírekkel szerettem volna szolgálni nektek, és aggódok, hogy a mostani hírt nagy meglepődéssel fogadjátok majd. Hosszú mérlegelés után úgy döntöttem, nem hosszabbítom meg a szerződésem a Woollim Entertainmenttel, ahol az utóbbi 7 évet Lovelyz tagként, valamint további 2-t gyakornokként eltöltöttem. Azonban, szeretném tudatni veletek, hogy a tagokkal továbbra is kapcsolatban maradunk. (...)

 Mijoo

Fotó: Lovelyz Twitter

Helló, Mijoo vagyok a Lovelyzből. (...) Miközben ezt a levelet írom, belefájdul a fejem a sok aggódó rajongó gondolatába, akik olvasni fogják. A Lovelyz tagoknak talán szétválnak útjaik, de hiszem, hogy mindig össze fogunk tartozni. (...)

 Kei

Fotó: Lovelyz Twitter

Helló, Kei vagyok a Lovelyzből. Rég üdvözöltem már a rajongókat kézzel írt levél formájában. (...) Először is, szeretnék új útra térni, s közben őrizni a megannyi emléket, amit veletek átéltem. (...) Végül, szeretném megköszönni a Woollimnak, hogy azzá tett, aki most vagyok, és köszönöm a tagoknak, akikkel együtt sírtunk, nevettünk, sok mindent megéltünk ez idő alatt. (...)

 Jin

Fotó: Lovelyz Twitter

Drága, szeretett rajongóink, helló, Jin vagyok a Lovelyzből. (...) Fájó szívvel gondolok rá, mennyire elszomorít majd titeket a hír, de szeretném még bármiféle híroldal előtt, levél formájában tudatni veletek, szóval összeszedem minden bátorságom, és megfogalmazom a mondanivalóm. (...) 16 évesen lettem gyakornok, most pedig a 26-ot töltöttem be, és hosszas gondolkodás után a Woollim Entertainment elhagyása mellett döntöttem, befejezve a tevékenységemet a Lovelyz tagjaként. (...)

 Sujeong

Fotó: Lovelyz Twitter

Helló, Ryu Sujeong vagyok. (...) Számomra olyan érzés, mintha még csak három éve debütáltunk volna, pedig már itt az ideje, hogy a szerződésem lejáratáról számoljak be nektek. Nehéz szívvel mondok búcsút a Woollim Entertainmentnek, az első kiadómnak, ahol gyakornoki időszakommal együtt 9 évet töltöttem. (...)

 Yein

Fotó: Lovelyz Twitter

Drága rajongóink, helló, Yein vagyok! Hirtelen beugrott az első nap emléke, amikor bemutatkoztam nektek. (...) Hosszas mérlegelés után úgy döntöttem, elhagyom a Woollim Entertainmentet, ahol 7 évet töltöttem. (...) A Lovelyz továbbra is veletek marad. Mint a Lovelyz legfiatalabb tagja, mint Jung Yein, szorgalmasan folytatom az utam. (...)

via Soompi 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek