Starity

Ezt kell tudnod Christina Aguilera új zenéjéről

2021. november 03. 11:11   |   Szerző: Glamster

Egy ikon, Christina Aguilera, új zenével tért vissza, és most itt van minden, amit erről tudnod kell!

hirdetés

A világhírű popikon, Christina Aguilera, aki olyan elsöprő sikerű slágerekkel írta be magát a zene történelembe, mint a “Genie in a Bottle”, a “Dirty”, vagy a “What a Girl Wants”, most vadonatúj dallal tér vissza, amelynek rendhagyó módon először, spanyol nyelven íródott a szövege. Az ütemes latin szám, a ”Pa Mis Muchachas” címet kapta, és kiválóan ötvözi a sala, a son cubano és a guaracha elemeit, erőteljes üzenetével pedig a női létet, bátorságot ünnepli és támogatja a döntés szabadságát.

A popszíntérre való visszatérésben és a spanyol nyelvű sláger megszületésében Christina-t három olyan neves latin énekesnő támogatta, akikre Dél-Amerikában és világszerte is példaképként tekintenek, ők nem mások, mint Nicki Nicole, Becky G és Nathy Peluso. Közreműködésükkel a ”Pa Mis Muchachas” egy valódi, ütős latin sláger lett.

Sokan nem gondolnák, de Christina életében meghatározó szerepet töltöttek be latin felmenői, hisz édesapja félig ecuadori származású, és az énekesnő neveltetésében komoly szerepet játszottak apai nagyszülei. A latin nyelvről, és életérzésről a pop ikon a következőket nyilatkozta:

Semmi sem fogható a latin szerelemhez és nyelvhez, amelyet ha meghallok mindig eltölt egy nosztalgikus érzés. A gyerekkoromra emlékeztet. A dal megírása és munkálatai egyeltalán nem tűntek munkának, szerelemből született meg az egész projekt.

A ”Pa Mis Muchachas” egy teljesen új fejezetet nyitott Christina Aguilera életében, végre megmutatta a nagyvilágnak a latin oldalát is, sőt büszkén ünnepli azt a dal formájában.

Christina Aguilera ”Pa Mis Muchachas” dala minden digitális platformon elérhető.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek