Starity

Biztos ajándéktippek karácsonyra

2021. november 03. 12:12   |   

Közeledik a karácsony, és az ezzel járó a vásárlási láz. Mindenhol elárasztanak bennünket az akciók, a rengeteg reklám. A nagy nyüzsgésben, az unalmas és gyenge minőségű termékek promócióiban azon tűnődünk, hogy "Hová lett a karácsony varázsa?

hirdetés

Mindannyian várunk a karácsonyi hangulatra és a remek Az elmúlt év bizonytalansága után még nem tudjuk, hogy milyenek lesznek az idei ünnepek. Egy dolgot azonban tudunk, azt, hogy minden évben türelmetlenül és izgatottan várjuk az evés, pihenés, beszélgetés, nevetés, öröm és felejthetetlen pillanatok idejét. Ilyenkor mindegyikük szeretne tökéletes ajándékot kapni szeretteitől mégis, a karácsony szó hallatán gyakran elönt minket a pánik – mit vegyünk idén ajándékba? Nos, akármelyik szerettednek is keresel ajándékot, a fürdőköntös egy jól bevált ruhadarab, mellyel biztos nem fogsz csalódást okozni.

A legjobb ajándékok egyszerre egyediek és évekig hasznosak

Miért is ne teremthetnél egy új hagyományt – újabb pár zokni helyett ajándékozz inkább fürdőköpenyt vagy pizsamát!

Ha férfi számára keresel ajándékot, akkor bármely korosztályról is legyen szó a köntös mindig telitalálat.  De milyen típussal okoznál igazán örömet? A Salala.hu hálóruha webáruház férfiaknak szóló köntös kínálatában biztosan találsz megfelelőt.

Kattints ide a teljes kínálatért!

A férfiak válogatósak lehetnek a hálóruhák tekintetében. Mindenekelőtt kényelmesen akarják érezni magukat, nagyon sok férfi tölti a szabadideje nagy részét is kedvenc a köntösében a tévé előtt. Bármely korosztály számára ideális ajándék lehet, egészen a gyerekkortól a nagypapákig.

Ha a megajándékozandó sportosabb típus, akkor válassz neki pamut alapanyagú köntöst, melyet számos helyzetben felvehet.

A drágább árfekvésű frottír anyagú fürdőköpeny mindig kelendő portéka. Vastag, nedvszívó anyaga miatt máig az egyik legjobb köntös alapanyag.  Kevesen tudják, de a valódi jó minőségű frottírt  olcsóbb anyagokkal szokták  utánozni, melyek sem puhaságban sem pedig nedvszívó képességben nem hasonlíthatóak össze a valódi frottírral.

A bársonyos anyagból készült férfi házikabátok különösen népszerűek ebben az időszakban. Szaténszerű kiegészítőkkel, és mandzsettákkal és elegáns hatású kendő gallérral egészítik ki őket sok a különböző mintás változat is és a színskála is itt a leggazdagabb.

Lehet, hogy a megajándékozandó félnek van már van hétköznapi köntöse ilyenkor jól jöhet számára egy elegánsabb változat, melyet akár otthoni ruházatként is lehet viselni. Ha elegáns köntöst keresel, olyat, melyben kényelmes lesz otthon is, akkor ne habozz ilyen köntöst választani!

Bár az alapanyagoknál műszálakkal is találkozunk, azért egyáltalán nem kell megijedni! A mai modern alapanyagok már egyáltalán nem emlékeztetnek a régi beleizzadós műszálakra, viszont jól szellőznek, és csodás lágy esésük miatt sokáig újszerűen és elegánsan hatnak.

Általában a férfi fehérnemű kínálata elmarad a női mögött, ezért nehéz lehet megtalálni a tökéletes pizsamát az üzletekben. A Salala.hu pizsama szakáruházban szép, de megfizethető kínálatot találsz. 

Lágy esésű női köntösök szép csomagolásban

Ha hölgy megajándékozandó, akkor a korának és ízlésének megfelelően ajánlott a fürdőköntöst megválasztani. Érdemes még figyelmet fordítani a különféle alapanyagokra is, mert ezek alapján a köntösök különböző célokat szolgálnak. Például egy plüss vagy mikroszálas  anyagú köntös kiválóan alkalmas hideg időjárás esetén, de a szatén és a könnyű pamut vagy viszkóz anyagok a megfelelő választás meleg évszakokhoz. Nézd meg a nőknek szóló köntös ajánlatot itt!

Néhány gondolat a méretválasztáshoz

A méretezésnél nem annyira a köpeny hossza számít, mint a derékbősége. Fontos, hogy ne legyen se kisebb, se nagyobb a kelleténél. A rendelténél érdemes alaposan átvizsgálni a gyártói mérettáblákat. Érjen össze kényelmesen a hasadon, de ne lógjon a válladon az ujjai sem lehetnek túl hosszúak. Ha ajándékról van szó, válassz minőséget, az alacsony ár miatt nem szabad fürdőköpenyt vásárolni. 

És még valami: ha neten vásárolsz, rendelj időben!

Sokan esnek abba a hibába, hogy mindent az utolsó pillanatra hagynak. Különösen igaz ez a karácsonyi ajándék vásárlásra, amit csak akkor kezdenek el, ha már kínosan kevés idő maradt a nagy napig. Az ő számukra nem marad már más, csak a tömegtől hemzsegő bevásárlóközpont, ahol az utolsó pillanatokban kénytelen megvenni bármit, ami még mozdítható.

Ha előre megtervezed, hogy kinek mit szeretnél a neten sokkal nagyobb kínálatot találsz, mint az üzletekben. Rendelj időben és ne streszelj az ünnepek előtt!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek