Starity

Gyerekkori álma vált valóra Ariana Grandének

2021. november 05. 11:11   |   Szerző: LeerdammerGirl

Érkezik az Óz, a csodák csodája musical adaptációja, melynek egyik főszereplője a Grammy-díjas Ariana Grande lesz!

hirdetés

Csütörtökön járta be az inernet világát a hír, miszerint az Universal egy vadonatúj adaptációval készül: az Óz, a csodák csodáját filmesítik meg. A történetetnek már számtalan feldogozása keszült, melyek közül legismeretebb az 1938-as film, Judy Garland főszereplésével. Emellett méltán híres még a Broadway musical is, melyben Idina Menzel alakítja a gonosz keleti boszotkányt, Kristin Chenoweth pedig Glindát.

Az Universal stúdió ezúttal egy ismét egy musicallel rukkol elő, s a két kulcsszereplőt alakító színésznő kilétére már fény is derült. Ariana Grande, aki elmondása szerint gyermekkora óta óriási rajongója az Óznak, Glinda, a jó nyugati boszorkány szerepében tündökölhet, míg Elphabát a Grammy- és Tony-díjas Cynthia Erivo kelti majd életre.

A két színésznő a rendezővel folytatott videóhívás keretein belül értesült a remek hírről, és Ariana rögtön örömkönnyekben tört ki, hisz azzal, hogy Glindát alakíthatja, gyermekkori álma vált valóra. Minderről Instagram oldalára is posztolt, ahol mindössze annyit írt, hogy köszöni, viszont a fotó, melyet megosztott, magáért beszél:

Grande emellett egy rózsaszín és zöld színekből összeállított virágcsokort is küldött Cynthia Erivónak. A rószaszín Glindát, míg a zöld Elphabát szimbolizája.

Kedves Cynthia, az, hogy ez óriási megtiszteltetés számomra, még csak nem is takarja, amit érzek. Alig várom, hogy megölelhesselek. Találkozunk Ózban!

Az adaptációról annyit érdemes még tudni, hogy már régóta készülőben van, ám a rendező, Stephen Daldry távozása miatt késtek a munkálatok. Stephen Shwartz, aki a Wicked musical zenéjét és szövegét írta, valamint Winnie Holzman készíti a forgatókönyvet, míg az új rendező Jon M. Chu lett. Chu rendezői munkájának köszönhető többek között az In the Heights - New York peremén című 2021-es musical.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek