Starity

Így szerezhetsz ingyen jegyet a 2021-es MTV EMA-ra Budapesten

2021. november 06. 16:04   |   Szerző: Glamster

MTV EMA Jegykiosztó - a legnagyobb fanoknak: csekkold, hogyan juthatsz ingyen jegyhez!

hirdetés

Itt a lehetőség, hogy Te is ott legyél a nemzetközi MTV EMA gálán Budapesten és testközelből üdvözölhesd kedvenc sztárjaidat! – írja az MTV Hungary.

Gyere el november első hétvégéjén a BOK Sportcsarnokhoz, ahol találkozhatsz kedvenc hazai influencereiddel! Radics Zsombor, Lil G és Dárdai Blanka mellett Palkovics Zóra és Forstner Csenge vár rád, de ez még nem minden: amennyiben az első kétezer résztvevő között érkezel, egy ingyen jeggyel gazdagodhatsz, mégpedig egyből az MTV EMA vörös szőnyege mellé szól a meghívásod, ahol testközelből köszöntheted a díjátadóra érkező sztárokat, majd az élő shown is az első sorban tombolhatsz!

Az MTV arról is gondoskodik, hogy a rajongók már a Jegykiosztón is hangolódjanak a díjátadóra, a helyszínen ugyanis egy embernagyságú EMA díj mellett lehet majd kreatív fotókat készíteni. Ezenkívül a fanok számára számos normál méretű díj is rendelkezésre áll, így mindenki lehetőséget kap arra, hogy pár percre a sztárok bőrébe bújjon.

A legfontosabb nformációk:

  • Helyszín: BOK Sportcsarnok (1146 Budapest, Dózsa György út 1.)
  • Időpontok: november 5. 16:00-19:00, november 6-7. 9:00-18:00
  • Ott a helyed, amennyiben betöltötted a 16. életévedet és úgy érzed Te vagy Magyarország leghangosabb és legkreatívabb zenei rajongója.
  • Biztonságotok és egészségetek mindennél fontosabb számunkra, ezért az esemény csak érvényes védettségi igazolvány birtokában látogatható és a rendezvény ideje alatt kötelező a maszk viselése.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek