Starity

Kylie Jenner így reagált a Travis Scott koncertjén történt tragédiára

2021. november 08. 17:05   |   Szerző: Four

A reality-sztár is ott volt a koncerten, ő nem szenvedett semmilyen sérülést.

hirdetés

Kylie Jenner reagált a pénteken történt tragédiára, melynek során egy Travis Scott-koncert tömeghisztériába fulladt és nyolc ember elhunyt, illetve többszázan megsérültek. 

A reality-sztár szintén jelen volt a koncerten, és most reagált a Travist érő kritikákra, melyek szerint a rapper nem állította le időben a fellépést és nem segített tragikus sorsú rajongóin.

Jenner szerint őt és Travist is megtörte az eset, illetve kijelentette, sokáig nem tudtak arról, hogy milyen szörnyűség történt az este folyamán:

(...)Szeretném tisztázni, hogy nem tudtunk a halálesetekről, amíg a hírek meg nem jelentek a show után - különben semmi esetre sem folytatódott volna a fellépés. A legmélyebb együttérzésemet fejezem ki a családoknak ezekben a nehéz időkben, és imádkozni fogok, hogy mindenki meggyógyulhasson, akire ez hatással volt. (...) Imádkozom mindazokért, akik életüket vesztették, megsérültek vagy bármilyen módon érintette őket a tegnapi eset. És emellett Travisért is, akiről tudom, hogy milyen fontosak neki a rajongói és Houston közössége is.

-írta.

 

 

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek