Starity

Sokan kritizálták Chris Pratt egyik posztját, családja megvédte a színészt

2021. november 08. 22:10   |   Szerző: Four

A színész a feleségéről írt kedveskedőnek szánt posztot, de sokaknak más volt a véleménye róla.

hirdetés

Chris Pratt nemrég a feleségéről posztolt egy közös fotót és egy kedvesnek illetve vicceskedőnek szánt írást, ám a színész mondatait sokan kritizálták. Pratt egyes követői szerint a férfi kicsit túlzásba vitte a szarkasztikus hangnemet, és Katherine-re "értéktárgyként" hivatkozott leginkább. Egyesek azt is kritizálták, hogy másik gyermekéről, Jackről egyetlen szót sem ejtett a posztban.

Srácok. Most tényleg. Nézzétek, hogy néz rám! Keressetek magatoknak valaki olyat, aki így néz rátok!! Értitek?! A templomban találkoztunk. Csodás életem van mellette, adott nekem egy gyönyörű, egészséges kislányt, és néha olyan hangosan eszik, hogy füldugót használok, de ez a szerelem! Mindenben segít nekem, és cserébe időnként kinyitok neki egy uborkásüveget. Ez az üzlet. A szíve tiszta és hozzám tartozik. Ő a legféltettebb kincsem, a Ken Griffey Jr Upper Deck Rookie-kártyáim mellett. Ami, ha ismeritek, tudjátok, hogy sokat jelent. Hat hét múlva lesz a szülinapja. Úgyhogy ha nem veszek neki semmit, megmondom, hogy nézze vissza ezt a posztot. Szeretlek szívem. 

- írta Pratt. 

A színészt rengeteg kritika érte a poszt miatt, amelyek láttán anyósa kommentben biztosította arról Prattet, hogy családja nagyon szereti őt:

(...) Szeretlek Chris, továbbra is légy a csodálatos önmagad, emelkedj felül a zűrzavaron. A gyerekeid szeretnek, a családod is, és a feleséged is. Csodaszép életed van, büszke vagyok rád.

- írta Shriver.

 

 

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek