Starity

Közlemény: Travis Scott kifizetné a fesztiválján elhunytak temetését

2021. november 09. 11:11   |   Szerző: Glamster

Travis Scott felajánlotta, hogy állja a temetések árát, emellett, ingyenes terápiát is igénybe vehetnek a fesztiválon résztvevők.

hirdetés

Többször foglalkoztunk a hírrel, hogy tragédiába fulladt a texasi Astroworld zenei fesztivál. Nyolc ember életét vesztette, háromszázan súlyosan megsérültek, közülük 12 ember még mindig kritikus állapotban kórházban fekszik.

A tragédiát valószínűleg az előre tolakodást követő pánik váltotta ki Travis Scott fellépése közben. Az eddigi kiderült információk alapján az emberek 21 óra 38 perckor kezdtek összeesni.

A mentők érkezése után a show szervezője kérte a koncert leállítását, amelyet Scott nem volt hajlandó megtenni. A rapper 22 óra 15 perckor fejezte be a koncertet – 36 perccel azután, hogy a katasztrófa és a tragédia már nyilvánvaló volt. Valaki azt hitte, több százan haltak meg.

A rapper most újabb közleményt adott ki, amiben felajánlotta, hogy kifizeti az elhunyt áldozatok temetésének költségeit, valamint visszafizeti mindenkinek a jegyét, aki részt vett a koncerten.

A legfiatalabb áldozat 14 éves volt, ám olyan is életét vesztette, aki menyasszonyát mentette a tömegtől

Travis még szerződést kötött a BetterHelp nevű céggel, így aki érintett volt a tragédiában, ingyenes pszichológiai segítséget kap az eset feldolgozása érdekében.

A rapper több száz perrel nézhet szembe: eddig 18-an tettek feljelentést ellene és a fesztivál szervezői ellen. Olyan is van, aki egymillió dollárt követel.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek