Starity

Ackles rajongója felbontotta "házasságukat"

2010. május 10. 23:11   |   Szerző: rheuska

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jensen Ackles a Supernatural c. sorozat jóképű szellemirtója népes rajongótáborral büszkélkedhet, és ahogy minden kedvelt sztárnak, neki is vannak őrült rajongói. A legőrültebb végre bedobta a törölközőt.

hirdetés
Ackles rajongója felbontotta "házasságukat"

Mit szépítsük, a nők hajlamosak néha túlságosan is rajongani egy-egy jóképű sztárért. Ilyenkor mennek neki az üzenetek, transzparensek, melyben kérik, hogy vegye el őket feleségül, a mellükre, fenekükre kérnek autogramot, satöbbi. Láttunk már furcsaságokat. De vannak kiemelkedő esetek.

Mindössze egy éve annak, hogy egy bizonyos Stephanie Ware bukkant fel a világhálón, azt állítva, hogy ő Jensen felesége, sőt, még gyermeke is van tőle. Ezt (bénán) hamisított papírokkal támasztotta alá, ezzel sokkolva a többi rajongót, és még magát Jensen-t is.

Miután azonban a színész 2009 novemberében eljegyezte szintén színész barátnőjét Danneel Harris-t (One Tree Hill, Ten Inch Hero) szépen kezdenek lehiggadni a rajongók, közöttük Stephanie is.

A megszállott asszony a következőt nyilatkozta a dailylatestnews.com-nak Dee Lusonal (angol szójáték: dilusional=álmodozó) álnéven:

"Nem is tudom, mit gondoltam. Csak megláttam ezt a gyönyörű pasit a tévében, aki szexi, vicces és még ráadásul gazdag is - minden, ami nem igaz a férjemre, Elmer-re - elkezdtem terjeszteni ezeket a meséket, abban reménykedve, hogy Ackles egyszer majd megjelenik, és levesz a lábamról."

Az eljegyzés hallatán a nő kezdetben csak még durvábban kezdett viselkedni, internetszerte támadta, és pletykákat terjesztett Danneel-ről. "Borzalmas, amit azzal a szegény ártatlan nővel tettem!" - nyilatkozza Stephanie könnyes szemekkel. - "Remélem, Jensen tudja, hogy jól választott, és sokáig él boldogan szíve választottjával."

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek