Starity

Kris Jenner pánikol: Kylie Jenner dollármilliókat veszít az Astroworld-tragédia miatt

2021. november 12. 12:12   |   Szerző: Glamster

„Kylie Jenner nagyon sajnálja a történeteket, de ő egy üzletasszony is egyben, aki sok család megélhetéséért felel.”

hirdetés

Travis Scott mellett várandós barátnője, Kylie Jenner is következményekkel néz szembe az Astroworld-fesztiválon történt tragédia miatt. Mint megírtuk, szörnyű katasztrófába fulladt a texasi Astroworld zenei fesztivál. Kilenc ember életét vesztette a helyszínen, háromszázan súlyosan megsérültek, közülük 11 ember még mindig kritikus állapotban kórházban fekszik.

A show-n Kylie Jenner és közös gyermekekük, Stormi is részt vett, nővére, Kendall oldalán. Egy felvételen látszik, ahogy a Jenner-lányokat biztonsági őrök menekítik ki a koncert vége előtt fél órával.

A mentők érkezése után a show szervezője kérte a koncert leállítását, amelyet Scott nem volt hajlandó megtenni. A rapper 22 óra 15 perckor fejezte be a koncertet – 36 perccel azután, hogy a katasztrófa és a tragédia már nyilvánvaló volt.

Most pedig, a The Sun és a TMZ arról ír, hogy Kris Jenner „teljes készenlétben van”, miután Kylie dollármilliókat veszíthet. 

Kylie-t nagyon megviselte az este és mindent meg akar tenni az áldozatokért. Az emberek úgy gondolják, hogy nem érdekli őt semmi, pedig nagyon komolyan veszi az ügyet

– kezdte a bennfentes.

De ő egy üzletasszony is egyben, aki sok család megélhetéséért felel

– folytatta.

Egy reménytelen helyzetben van, mert szeretné tisztelni az áldozatokat az Astroworld fesztiválról, ám, azzal, hogy nem posztol, vásárlókat veszít. Rengeteg alkalmazottját is érinti ez a kérdés. Dollármilliós veszteségekkel számolnak.

 

Kylienak több márkája is van: a Kylie Cosmetics, Kylie Skin, Kylie Swimwear és a Kylie Baby. A tragédia óta egy általa vezetett oldal sem posztolt.

Édesanyjával próbálják megoldani a helyzetet. Nemcsak a menedzsere, de érzelmileg is támaszkodhat rá. Kris teljes készenlétben áll, és igyekszik a legjobbat kihozni a helyzetből

– zárták.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek