Starity

Hailey Bieber elárulta, a családjában többen is függőséggel küzdenek

2021. november 15. 21:09   |   Szerző: Four

A modell elmondása szerint ezért is volt nehéz neki Justin Bieber mellett lenni a kritikus időszakban.

hirdetés

Hailey Bieber a Victoria's Secret podcastjében mesélte el, miért volt számára különösképpen nehéz az az időszak, amikor Justin Bieber mentális problémákkal és függőséggel küzdött. 

A családomban sokan küzdöttek függőséggel, nem csak az apám [Stephen Baldwin], de az ő ágáról sokan mások is küzdenek egyéb dolgokkal. Az apám mindig is nyíltan beszélt erről, és ezt nagyra értékeltem. Nagyon közel állunk egymáshoz, és ő mindig is őszinte volt azzal kapcsolatban, hogy neki miért fontos, hogy józan maradjon, és miért kell annak maradnunk, hogy milyen az, amikor valaki alkohol hatására cselekszik, és milyen következményei lesznek.

Hailey szerint jó érzés volt, hogy Bieber józanodása során nyílt párbeszédet folytathattak, ugyankkor nehéz is volt neki az apja élményei miatt:

Visszatekinteni a droghasználatra, és a nehéz időszakokra, visszatérni ezekhez az emlékekhez elképesztően nehéz volt. (...) De [Justin] jól ismeri magát ebből a szempontból, és nagyon nyílt a problémákkal kapcsolatban - ez minden, amit kérhetek.

- mondta Hailey.

 

 

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek