Starity

Újabb tragédia az Astroworld-kapcsán: elhunyt egy 9 éves kisfiú is

2021. november 16. 12:12   |   Szerző: Glamster

Most már 10 halottat követelt a borzalmas tragédiába fulladt fesztivál, amelyen Travis Scott volt a fellépő.

hirdetés

Ezra Blount a 10. halottja a Houston-i fesztiválnak, az Astroworldnek, amelyen Travis Scott volt a fellépő. Ezra eddig kómában feküdt, miután súlyos sérüléseket szenvedett, november 5-én, a koncerten. A kisfiú sérüléseit leginkább az okozta, hogy a tömeg maga alá rántotta, és összenyomták. Ezrával édesapja is ott volt, akit szintén maga alá gyűrt a tömeg, ám a férfi „megúszta” ájulással. 

 

Ezra édesapja a GoFundMe-n számolt be a történtekről. Elmondása szerint hátul álltak, ahol levegősebb volt a tömeg. Ezra a vállán volt, amikor a tömeg elkezdett előre nyomulni, és magával húzta őket. A férfi elájult, Ezra pedig eltűnt. Végül a kórházban találták meg, súlyos sérüléseket szenvedett, leginkább az agyán és a veséjén. Az orvosi papírja szerint összerugdosták, összetaposták, és összenyomták.

A család most egymillió dolláros kompenzációra számíthat.

Ezra szervezete 2021. november 15-én mondta fel a szolgálatot, 10 nappal a tragédia után.

Többször foglalkoztunk a hírrel, hogy tragédiába fulladt a texasi Astroworld zenei fesztivál. Akkor arról írtunk, hogy nyolc ember életét vesztette a helyszínen, háromszázan súlyosan megsérültek. Legutóbb Bharti Shahani, 22 éves egyetemi hallgató volt, aki tragikus módon belehalt a sérüléseibe a kórházban.

A tragédiát valószínűleg az előre tolakodást követő pánik váltotta ki Travis Scott fellépése közben. Az eddigi kiderült információk alapján az emberek 21 óra 38 perckor kezdtek összeesni, a tömeg szó szerint több száz ember gyűrt maga alá, így a legtöbb halált a fulladás vagy egymás összenyomása okozta.

A rendőrségi vizsgálatok jelenleg is zajlanak Travis Scott és a szervezők ellen.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek