Starity

Ilyen lambériaárakra érdemes számítani

2021. november 16. 10:10   |   

A lambéria rendkívül hasznos és szép kiegészítője bármilyen lakásnak vagy háznak. A faanyag természetközeli hangulatot varázsol, és bármilyen enteriőrbe beleillik. Ha lambériavásárlás előtt állsz, segítünk, hogy milyen árakkal érdemes kalkulálnod!

hirdetés
Ilyen lambériaárakra érdemes számítani

A lambéria külső előnyei

A váratlan otthoni balesetek visszatérő vendégek, különösen, ha azt a falfelület bánja. Előfordulhat, hogy egy szoba átrendezésekor a bútor megsérti a falat, vagy olyan szennyeződés kerül rá, amely azonnali beavatkozást igényelne. A sérülések nem csak esztétikai szempontból kellemetlenek, de a fal állapotát is jelentősen befolyásolják.

Anélkül, hogy egyből vakolásra vagy festésre hagyatkoznánk, amelyek drága és hosszú folyamatok, érdemes megfontolni a lambéria használatát. Míg a fal rendbetétele bármikor újra aktuális lehet, ha újabb karcolás keletkezik rajta, a lambéria ellenáll a legtöbb sérülésnek.

A Káplár fatelep remek lambériái tartósak, esztétikusak, és segítenek megóvni a kényes falfelületeket a sérülésektől és a szennyeződésektől!

A lambéria másik nagy előnye a szép és letisztult kinézete. A választott faanyag lehet többek között lucfenyő, amely a természetközeliség benyomását kelti, ezáltal harmóniát is teremt az otthonban.

Két típussal találkozhatsz, ha lambériavásárlás előtt állsz. Ezek a trapéz és a gömbölyített verziók, amelyeket azonban nem tanácsos keverni, mert meggyűlhet a bajunk a méretkülönségek miatt.

Miért praktikus a lambéria?

Amellett, hogy egészen különleges látványt nyújt, a lambériát a hasznos funkciói miatt is előszeretettel alkalmazzák. Nem csak amiatt praktikus, mert elfedi az ütéseket, kopásokat vagy a foltokat, de a takarítása is jóval egyszerűbb, mint egy puszta falfelületé. 

A lambéria lakkozás után könnyen tisztítható, és a port is távol tartja különleges bevonatának köszönhetően.

Remek hőszigetelő funkcióval is bír, benntartva a meleget egy plusz rétegként. Így a hőcsere folyamata lelassul, és tovább élvezhető a meleg, amely jól jön a fagyok idején.

Ha lambériázás mellett döntesz, egyúttal a tartósságot is választod. A faanyag szárítása után nem fognak ki rajta a kártevők, így a fertőzöttségtől sem kell félni.

Milyen áron kapható a lambéria?

Egy 14 x 121 mm-es méretű, gömbölyített lambéria ára jellemzően 6000 és 7000 Ft között mozog, míg a trapéz típusú 12 x 96 mm-es változatban 5000 és 6000 Ft között elérhető. Az árkülönbség annak tudható be, hogy utóbbi kevesebb faanyagot tartalmaz, ezért olcsóbb is.

A lambéria vásárlása esetén érdemes észben tartani, hogy azt csomagáron lehet beszerezni. A gömbölyített lambéria ára 18.000 és 19.000 Ft között van, amely körülbelül 3,888 négyzetméter lefedésére elég.

A trapéz verzió 20.000 és 24.000 Ft közötti áron vásárolható meg, amellyel 3,84 négyzetméter fedhető le.

Gondoskodj a megfelelő alapanyagok beszerzéséről a Káplár fatelep honlapjáról! Bízd magad szakértőkre, és élvezd a minőséget és a tartósságot!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek