Starity

Erre várt mindenki! Újra együtt lesz a Harry Potter szereplőgárdája

2021. november 17. 10:10   |   Szerző: Glamster

Különleges show-val készülnek a 20. évforduló kapcsán, így összeáll a teljes Harry Potter szereplőgárda.

hirdetés

A 20. évforduló alkalmából, ami 2022-ben lesz esedékes, egy különleges show-val készül az HBO Max és a Harry Potter szereplőgárdája. Források szerint olyasmire számíthatunk, mint a Jóbarátok különkiadása volt.

A Harry Potter különkiadását 2022. január 1-jén nézhetjük meg az HBO MAX-on, a beharangozószerint pedig nemcsak a főszereplőket, vagyis Daniel Radcliffe, Rupert Grint és Emma Watson mellett érkezik Helena Bonham Carter, Ralph Fiennes, Gary Oldman, Imelda Staunton, Tom Felton, Matthew Lewis és még a rendező, Christopher Columbus is. Érdekes módon J.K. Rowling nem vesz részt benne.

Már régebben írtunk arról, hogy az HBO egy ideje tervezi összehozni a szereplőket, ezért cserébe állítólag busás összeget is felajánlottak a színészeknek.

A színészek együtt emlékeznek vissza és ünneplik a Harry Potter maradandó örökségét és a világra gyakorolt mérhetetlen hatását

– írta az HBO.

A Visszatérés Roxfortba (Return to Hogwards) címen futó különkiadás során a szereplők a Warner Bros. stúdiójában ülnek össze.

Mint megírtuk, az HBO Max szolgáltatása elvileg 2022-ben már Magyarországon is elérhető lesz, pontos dátum még nincs. Addig az HBO GO váltja ki.

A hírt Emma Watson és Tom Felton is megerősítette:

Harry Potter volt az otthonom, a családom, és Hermione (még mindig) a kedvenc fikcionális karakterem. Azt hiszem egy újságíró egyszer azt mondta, milyen idegesítő, hogy annyiszor elmondtam, milyen szerencsés vagyok, hogy részt vehettem a filmekben, és már számolta, hányszor mondtam a "szerencsés" szót. DE ÉN MÁR AKKOR TUDTAM!!!! És most is tudom

– írta többek között.

Ilyen visszatérni a suliba? Írd be a naptárba: új év napján a Roxfort visszatér az HBO MAX-on

– szólt Tom.

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek