Starity

Vége! Shawn Mendes és Camila Cabello szakított!

2021. november 18. 05:05   |   Szerző: Four

A két híresség közös posztban jelentette be, hogy többé nincsenek együtt.

hirdetés

Shawn Mendes és Camila Cabello többé már nem egy pár! Mindketten Instasztoriban jelentették be a hírt, hogy nincsenek együtt:

Sziasztok srácok, úgy döntöttünk, hogy véget vetünk a szerelmi kapcsolatunknak, de emberként erősebb már nem is lehetne az egymás iránt érzett szeretetünk. A legjobb barátokként kezdtük a kapcsolatunkat, és továbbra is azok leszünk. A kezdetektől fogva értékeltük a támogatásotokat, ahogy a továbbiakban is. Camila és Shawn

A két híresség 2019-ben kezdett el járni, a Senorita című közös daluk megjelenése után már sejteni lehetett, hogy van köztük valami. Nemrég mindketten bevallották, hogy titokban régóta tetszettek egymásnak, csak nem mertek színt vallani. 

A pár az utóbbi időben számtalanszor nyilatkozott szerelmükről: Camila például idén augusztusban arról mesélt a Bustle magazinnak, hogy mennyire hálás Mendes odaadó szeretetéért.

Kettejük kapcsán sokan már az eljegyzést is pedzegették, hiszen a pár többször is úgy nyilatkozott, a karantén során még jobban beleszerettek egymásba.

 

 

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek