Starity

Dekódold a párod mondandóját! A leggyakoribb női mondatok valós jelentése

2021. november 17. 09:09   |   

Néha nem véletlenül érezzük úgy, hogy a férfiak és a nők külön bolygóról származnak. Hisz a férfiak számára sokszor nem világos, hogy a nők valójában cseppet sem arra gondolnak, amit hangosan kimondanak.

hirdetés
Dekódold a párod mondandóját! A leggyakoribb női mondatok valós jelentése

Kedves Férfiak! Íme lefordítjuk nektek a gyakran használt női mondatokat, hogy tisztában legyetek a valós jelentésükkel!

Nem = igen, igen = nem

Na jó, ez lehet, hogy elsőre egy kicsit bonyolultnak tűnhet, de valójában egyáltalán nem az. A lényeg, hogyha egy nő valamire azt mondja, hogy igen, az közel sem jelenti azt, hogy tényleg ezen a véleményen van. A cél ugyanis ilyenkor az, hogy megfigyeljék a párjuk reakcióját. 

Egy konkrét példa: szeretnél csapni a haverokkal egy igazi “pasis”, kocsmázós estét, ahová senki sem viszi a barátnőjét. Megkérdezed a párodat, hogy nem zavarná-e ha te is velük tartanál. Nagy valószínűséggel azt a válaszd fogod kapni, hogy dehogy, menj csak nyugodtan. 

Ám valójában a lány valószínűleg arra gondol, hogy miért kell már megint a barátaiddal töltened az estét, ahelyett, hogy vele csinálnál közös programot. Persze ezt nem fogja így a szemedbe mondani, de jó, ha ezzel a tudattal mész el szórakozni. 

Semmi = Neked véged!

No igen, természetesen nem hagyhattuk ki azt a szót sem, amitől minden férfi a falra mászik. Az erősebbik nem tagjai ugyanis az egyenesség hívei, tehát ha ők megkérdezik valakitől, hogy mi a baja, akkor arra konkrét választ várnak. 

A nők azonban ennél titokzatosabbak, és nem kezdik el rögtön sorolni a problémáikat, hanem egy egyszerű “semmi”-vel arra ösztönzik a párjukat, hogy az kezdjen el gondolkodni. 

Ilyenkor lehet bevetni néhányat azok közül a praktikák közül, amiket a Bien.hu Párkapcsolat rovatában is olvashatsz. Ez sokkal célravezetőbb, mint elkezdeni faggatni őt, ezzel ugyanis csak olajat öntesz a tűzre.

Nem tudom = nagyon is tudom

Olyan egyszerűen nincs, hogy egy nőnek ne lenne valamiről határozott véleménye. Figyelem uraim, ez egy csapda! Hogyha a párotoktól ezt a választ kapjátok, akkor biztosak lehettek benne, hogy valójában nagyon is tudja, mit akar, csak épp kényelmesebb ez a semleges reakció.

Ezzel ugyanis igyekszik elkerülni a kínos szituációkat, ha például egy olyan programra invitálod, amihez semmi kedve. Inkább letudja az egészet egy unott hangsúlyú “nem tudom”-mal, minthogy a képedbe vágná, hogy hagyd már békén a bugyuta kérdéseiddel.

Beszélnünk kell = Ajjaj, nagy a baj! 

A rettegett mondat, amitől minden férfinak inába száll a bátorsága. Hogyha napközben a hölgy csak sokat sejtetően annyit mond, hogy “beszélnünk kell”, akkor biztos lehetsz benne, hogy valami miatt pipa rád. 

Természetesen elöljáróban azért nem mondott többet, hogy legyen időd kétségek között vergődni, vajon milyen rossz fát tettél a tűzre. Ezt a helyzeted viszont akár az előnyödre is fordíthatod: ha már sejted, hogy miért akar majd legorombítani, akkor készülj fel előre a “védőbeszéddel”, így sokkal jobb helyzetből indulsz.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek