Starity

Közönségkedvenc klippel zárta F*CK LOVE projektjét The Kid LAROI

2021. november 18. 13:01   |   Szerző: Glamster

Közönségkedvenc klippel zárta F*CK LOVE projektjét a fiatalok új kedvence, The Kid LAROI.

hirdetés

Három elképesztő fejezet után The Kid LAROI lezárta a ”F*CK LOVE” nevű projektjét, amely során olyan világslágerek születtek, mint a Justin Bieber-rel közös ”Stay”, amely több országban is platina minősítést szerzett, valamint hetekig vezette a nemzetközi slágerlistákat, vagy az ezt megelőző ”Without You”, amellyel LAROI belopta magát a hallgatók szívébe.

A projekt lezárásaként egy vadonatúj klippel lepte meg rajongóit a ”Still Chose You” című dalához, amelyen Mustard is közreműködik, és a streamelések alapján a két sláger után ez volt a legtöbbet hallgatott, közönségkedvenc dal a ”F*CK LOVE”-ról.

A klippel együtt LAROI egy rövid üzenetet is hagyott rajongóinak, amelyben megköszöni a rengeteg támogatást, és arról mesél, hogy milyen gyökeresen megváltozott az élete a projekt kezdete óta, természetesen pozitív irányba. Emellett hatalmas bejelentést is tett, miszerint rövid időre félre szeretne tenni mindent azért, hogy vadonatúj, debütáló albumán kezdhessen dolgozni. A lemezről egyéb infót nem osztott meg, de az biztos, hogy az eddigiekhez hasonló, lenyűgöző dalokra számíthatunk.

The Kid LAROI ”F*CK LOVE” projektje, rajta a ”Stay” a ”Without You” és a ”Still Chose You” című dalokkal minden digitális platformon elérhető.

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek