Starity

J.Lo romantikus alkatnak tartja magát, újra férjhez menne

2021. november 18. 22:10   |   Szerző: Four

A színész-énekesnő elárulta, nem zárkózik el a házasság gondolatától, szívesen oltár elé állna.

hirdetés

Jennifer Lopez a Today show-ban promótálta új filmjét, a Marry Me-t, így aztán a házasság is szóba került a beszélgetés során.

A híresség így válaszolt arra, hogy hallani akarja-e még a nagy kérdést: "hozzám jössz?"

Nem tudom. Igen, azt hiszem. Ismertek engem, romantikus alkat vagyok, mindig is az voltam. Egy párszor már voltam férjnél. 

- nevetett Lopez, majd hozzátette, ma is hisz a szerelem erejében:

Még mindig hiszek a "boldogan éltek, míg meg nem haltak"-ban, természetesen. Száz százalékig.

- mondta.

Lopez eddig háromszor volt házas: 1997 és 1998 között Ojani Noa felesége volt, 2001-től 2003-ig Cris Judd volt a házastársa, és 2004-től 2014-ig Marc Anthony volt a férje, a férfitól két gyermeke is született. 

Lopezt legutóbb Alex Rodriguez jegyezte el: a férfi 2019-ben kérte meg a híresség kezét, ám a koronavírus miatt kétszer is el kellett halasztaniuk a lagzit, majd egy hűtlenségi botrány után Lopez szakított vele.

Érdekesség, hogy J.Lo jelenlegi párja, Ben Affleck már egyszer megkérte a híresség kezét: korábban 2002-től 2004-ig volt együtt a színésszel, ám lagzi helyett szakítás lett a dolog vége. 

Lehetséges azonban, hogy végül mégis Affleck felesége lesz: Jennifer barátai szerint ugyanis az énekesnő mindig is szerette a férfit, és mesébe illőnek tartja, hogy újra összejöttek.

 

 

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek