Starity

Tudnivalók fali töltők és töltőoszlopok kiépítéséről

2021. november 18. 09:09   |   

A fejlett országokban az emberek igyekeznek egyre több területen környezettudatosabbá válni, ahogy egyre több információ birtokába jutnak, hogy mivel tudják biztonságosabbá tenni az őket körülvevő világot.

hirdetés
Tudnivalók fali töltők és töltőoszlopok kiépítéséről

Ennek következményeként úgy próbálják már előre tervezni az életüket és odafigyelni az árubeszerzéseikre is, illetve annak következményeire, hogy az minél kisebb ökológiai lábnyomot hagyjon maga után. A környezettudatos viselkedés megnyilvánulhat egy zacskómentes bevásárlásban, de egy elektromos autó beszerzésében is.

Minden évben rohamosan nő a villamos gépjárművel közlekedő magánszemélyek és vállalkozók száma, amelyhez az állami kormányzat is hozzájárul különböző pályázati támogatások formájában. Ezzel egyidejűleg növekszik a nyilvánosan elérhető villámtöltők hálózata is, de sajnos nem olyan mértékben, mint kellene.

A fali töltők létjogosultsága

Mivel az elektromos autók számának növekedése jóval több utcai töltőállomás telepítését indokolná, ezért szükségszerűvé válik, hogy a villamosautó-tulajdonosok otthonaikba is létrehozzák a töltés feltételeit.

Otthonunkban saját hálózatunkról is tölthetjük az autónkat, ha azt előzőleg szakember megfelelően átvizsgálta és megállapította, hogy a hálózat elbírja azt a fokú terhelést.

A konnektoros töltésnél azonban jóval biztonságosabb és gyorsabb, ha egy kijelölt helyen fali töltőt hozunk létre, amely csakis az elektromos autónk töltését lesz hivatott szolgálni.

Keresse az EautóTöltőkábel.hu-t fali töltőkért, és végeztesse el a kiépítést az erre professzionálisan szakosodott cég munkatársaival!

Hová telepíthetünk fali töltőket?

A fali töltőket nemcsak a családi házunkhoz, a garázsunkba, hanem akár munkahelyünk közvetlen környezetébe vagy társasházi parkolóba is telepíthetünk. A fali töltőhöz kapcsolódó töltőkábel a Mode 3 típusú kell, hogy legyen, azon belül Type 1 vagy Type 2 autótöltők, 22 kW, 11 kW, 7,4k W és 3,7 kW teljesítménnyel.

Az elektromos autó és akkumulátor típusának függvényében kiválaszthatjuk a számunkra legoptimálisabb töltési típust, melyben az EautóTöltőkábel.hu autóválasztója is segít. Elegendő beírnunk gépjárművünk márkáját és modelljét, és megkapjuk a töltési lehetőségeket, valamint a legideálisabb változatot.

Telepítés kizárólag szakképzett munkaerővel

Természetesen ez nem jelenti azt, hogy mi magunk meg tudjuk oldani a telepítést a fali töltő megvásárlása után. Ezt csak képzett szakember segítségével tehetjük meg, aki elvégzi a helyszíni felmérést.

Az EautóTöltőkábel.hu országos villanyszerelői csapata tisztában van az előírásokkal, szabványokkal, követelményekkel. Ők a beüzemelést követően is mindig rendelkezésünkre fognak állni, ha netán bármilyen üzemzavar lép fel, vagy csak egyszerűen tanácsra van szükségünk a működtetéssel kapcsolatban.

Ha maradt még megválaszolatlan kérdése, bátran keresse a cég támogató munkatársait, akiknek csak az Ön gépjárműve alapadatait kell megmondani, és máris megkapja a megfelelő visszajelzéseket!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek