Starity

Streetwear-divat a Sizeernél. Használd ki a Black Friday 2021-et

2021. november 22. 17:05   |   

Szeretnéd kicsit felfrissíteni a gardróbod és kibővítenéd pár új dolgokkal, amikkel a szezon legforróbb szettjeit rakhatod össze anélkül, hogy egy vagyont adnál ki értük? Akkor biztosan örülni fogsz a hírnek, hogy rohamléptekkel közeledik az évnek az a napja, amikor jelentős kedvezménnyel szerezheted be a legmenőbb darabokat!

hirdetés
Streetwear-divat a Sizeernél. Használd ki a Black Friday 2021-et

És hogy melyik ünnepről van szó? Természetesen a Black Friday 2021-ről, vagyis november utolsó péntekéről, amely kihagyhatatlan lehetőségekkel vár. A legjobb bizonyíték erre nem más, mint a streetwear-szakértő, vagyis a Sizeer idei kínálata. A legjobb termékek várnak a nagy sport- és streetwear-márkáktól, amilyen például az adidas, Alpha Industries, Champion, Converse, Dr Martens, ellesse, Fila, Nike, New Balance, Puma, Reebok, Timberland és Vans.

Streetwear-ikonok, amelyek mellett nem mehetsz el szó nélkül – a Sizeer Black Friday 2021 legizgalmasabb darabjai. Ráadásul, míg másoknál Black Friday van, a Sizeernél - Black Whole for more than a Week.

Sneakerek és tornacipők

Egy kosaras legenda (nem csak) a kicsiknek

Bár a piacon számos izgalmas sneakert találsz, tagadhatatlan, hogy némelyik különösen népszerű és expressz sebességgel kapkodják el mindegyik verzióját. Ilyen népszerűséggel büszkélkedhet például a rövid szárú Nike Dunk Low sneaker, amelyet a Sizeernél gyerek verzióban is megtalálsz.

A Nike gyerek cipő, amelyet a korábbi kosárcipők inspiráltak, természetes bőrből és annak ökologikus megfelelőjéből készült, a fájdalmas bőrsérülések kialakulásának esélyét pedig minimalizálja a puha bélés és a textilszegély. A fűzős modell, amelynek oldalát pipa logó díszíti, tompító és ruganyos talpat kapott. A klasszikus színvilágnak köszönhetően ez a gyerek sneaker szó szerint minden streetwear-outfithez illik – rövidnadrághoz, pólóhoz és bomber dzsekihez, de színes egyberuhához is.

Meglepően stílusos duett

Egy új, futurisztikus cipőt szeretnél egyenesen az adidastól? Akkor feltétlen csekkold az adidas Ozelia női modellt, amelyet a Black Friday 2021 alkalmából most jelentős kedvezménnyel újíthatsz be! A jelenleg legnépszerűbb színeket felvonultató, 4 verzióban elérhető sneaker ötvözi a ’90-es évek futócipőit és a modern megjelenést. A végeredmény pedig egy kecses, lendületes felsőrészű modell, amelynek felülete újrahasznosított anyag mixe. Az eco-friendly modell belseje kényelmes, nem irritálja a bőrt, a talpban lévő, szabadalmazott Adiprene technológia pedig felülmúlhatatlan tompítással nyeli el a rezgéseket, egyúttal irányítja vissza az energiát. 

Bombasztikus színvilág egyenesen a napfényes Kaliforniából

Az idei szezonban a színes, figyelemfelkeltő, magas szárú lépők jönnek be, amelyek tökéletesen helytállnak nemcsak a városi dzsungelben, hanem pl. a skateparkban is? Akkor a modell, amely eleget tesz az elvárásaidnak, a VANS SK8-HI Bolt férfi tornacipő – a lépő tökéletesen stabilan tartja a bokát, fekete-sárga színvilágát pedig fehér részletek egészítik ki.

A cipő, amely most a direkt a Black Friday-ra összeválogatott, kedvezményes árú és szuper trendi sneakerek és tornacipők körét bővíti, bőr-textil felsőrészt kapott – ezt sokan a „felülmúlhatatlan” jelzővel illetik, aminek oka a lenyűgöző tartósság és a tökéletes alkalmazkodás. A férfi Vans MTE tornacipőt különös odafigyeléssel erősítették meg a neuralgikus pontokon, amelyek ráadásul a kellemes tapintású belső résszel együtt garantáltan egész napos kényelmet nyújtanak. A modellnek vulkanizált gumiból készült, fehér talpa van, amelyet minden (még a legcsúszósabb) felületen is jól tapadó, gumiból készült, gofriszerű futófelület borít. A felsőrész oldalait az ún. jazz-stripe, illetve a tornacipő felsőrészéhez közelítő villám díszíti. 

Outdoor cipők

Egy frenetikus női modell

Ha már rég meghódították a szívedet a szokatlan modellek, amelyek ötvözik az eredeti dizájnt és a geometrikus mintákat (a Kanye West és az adidas együttműködéséből született sneakereket idézve), akkor a téli Fila Electrove Desert Boot női (outdoor) cipőnek ott a helye a ruhatáradban.

A magas szárú, fűzős felsőrész, amely alatt masszív talp van, természetes bőr, textil és szintetikus anyag kombinációja, aminek köszönhetően biztos lehetsz benne, hogy nemcsak tartós, hanem tökéletesen is szellőzik, miközben a kellemes hőérzetről is gondoskodik. A versenytársak modelljei közül kiemelkedő cipő különböző felületű anyagok kombinációjából épül fel, ami trendi sikket visz minden téli szettbe – még a látszólag abszolút átlagos; hosszú, fekete kabátból, leggingből, szürke, kapucnis pulóverből és színes beanie sapkából álló outfitet is feldobja.

Mustárbarna klasszikus

Őszi-téli szezon a legendás Timberland nélkül? Esélytelen, főleg, ha szereted a városi outfiteket. Ha tehát cipő kollekciódból még hiányzik ez a márka, akkor jobb, ha készíted a pénztárcád, mert a Sizeernél a Black Friday 2021 keretében a márka több tucat outdoor férfi cipője vár óriási kedvezménnyel.

Az egyik az amerikai márka legújabb kollekciójának lépője, a Timberland Field Trekker Mid outdoor cipő, vagyis a jellegzetes, mustárbarna színű modell, amelyet fekete-sötétkék elemek dobnak fel. A modell felsőrésze kiváló minőségű, LWG Silver osztályú cserzőüzemből származó természetes bőrből és annak szintetikus megfelelőjéből készült, a kényelemről pedig az erős fűzőrendszer, a puha bélés, az antibakteriális OrthoLite betét és az EVA habból és gumis, kopásálló futófelületből álló, kétrétegű talp gondoskodik.

Ruházat és kiegészítők

A Sizeernél az idei Black Friday-ból, vagyis a kedvezmények ünnepéből természetesen nem maradhat ki a trendi és gazdag női, férfi és junior ruha- és kiegészítő szelekció sem. Ha a mindennapokon a maximális kényelmet és a trendi, streetweares stílusú megjelenést kedveled, itt biztosan találsz magadnak valamit.

A Sizeernél ugyanis több mint 30 oldalnyi, az aktuális trendekhez tökéletesen passzoló darab vár – így megtalálod például a szezon legtrendibb férfi coach kabátjait, amelyek tökéletesen passzolnak az oversize darabokat kedvelő nők ruhatárához is. llyen például az egyik világmárka, a Nike darabja: a BKN M NK JKT COACHES CTS 75 N. Ez egy fekete kabát, amelyet a kosaras NBA-óriás, a Brooklyn Nets logója díszít. Emellett vannak maximális kényelmet és kellemes hőérzetet biztosító, steppelt kabátok, windrunnerek és a streetwear-szettek must have-jeinek számító, átmeneti, kenguruzsebes darabok, amilyen pl. az Ellesse Montez Oh Jacket WHT női kabát.

A Sizeer Black Friday 2021 akcióját azoknak is érdemes csekkolni, akik el esem tudják képzelni streetwear-szettjeiket kapucnis pulóver vagy oldschool crewneck, póló, mozgásszabadságot biztosító melegítő nadrág vagy az alakot kiemelő legging, de hosszú ujjú póló, vagyis longsleeve nélkül sem. Érdemes különös figyelmet szentelni Jordan Brand színes és energikus, rövid ujjú gyerek pólóinak, a Fila retró stílusú, női és férfi pulóvereinek, de a visszafogott színvilágú, Nike logóval fémjelzett, női melegítő nadrágoknak vagy az Element és Vans nem csak deszkásoknak szánt crewneck felsőinek is.

A forró modellek kínálatában könnyedén megtalálod a casual darabokat – az ujjon legendás triplacsíkkal díszített, kötött, női body-t (adidas T-shirt Body Suit), az időtlen és mindig trendi farmereket, a farmer dzsekiket és a Levi’s ingeket, a minimalista Confront darabokat, de a Timberland termékeit is, amelyek idén bebizonyítják, hogy a kontrasztos színek kombinációja tényleg ütős.

Érdekel, milyen kiegészítők kerültek a Sizeer kínálatába? Hogy ne áruljunk zsákbamacskát, annyit megsúgunk, hogy óriási választékban találsz sapkákat, táskákat, hátizsákokat és más kiegészítőket is. Mindezt pedig olyan brandektől, mint a New Era, a Stance, a Herschel, a Nike, az adidas, a Fila, a Champion vagy a Jordan. Találkozunk (szó szerint) a Sizeer üzletekben vagy webshopban - https://sizeer.hu!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek