Starity

Jennifer Lawrence először nyilatkozott házasságáról és születendő gyermekéről

2021. november 22. 21:09   |   Szerző: Four

A színésznő elárulta, minden erejével azon lesz, hogy férje és gyermeke magánéletét védje.

hirdetés

Jennifer Lawrence a Vanity Fair magazin hasábjain gyarapodó családjáról és a karrierjéről is mesélt egy kicsit.

A színésznő elárulta, azért tűnt el hosszú időre a nyilvánosság elől, mert úgy érezte, túl sok figyelem irányul rá és belefáradt abba, hogy rengeteg filmet forgatott szünet nélkül.

Nem volt életem. Úgy éreztem, kellene kezdenem ezzel valamit. Óriási, extrém figyelem irányult rám, így aztán bizarr módon a forgatásokon lélegeztem fel. Ott mindenki normálisan bánik veled. (...) Egy idő után meg kellett kérdeznem magamtól: azért mondok igent, mert a következő napon is dolgozni akarok? Vagy azért, mert meg akarom csinálni ezt a filmet?

Lawrence most, hogy első gyermekével várandós, teljesen átértékelte magában a nyilvánosságot, és minden erejével védeni szeretné születendő babáját és férjét:

Életük végéig, minden egyes porcikámmal védeni akarom a magánéletüket, amennyire csak lehet. Nem akarom, hogy bárki is úgy érezze, bele kell látnia az ő létezésükbe. És úgy gondolom, ez azzal kezdődik, hogy nem teszem őket a munkám részeivé.

Jennifer egyébként nagyon élvezi a házaséletet:

Nagyon szeretek vele [Cooke Maroney-val] bevásárolni. Nem tudom miért, de örömmel tölt el. Nem tudom, talán egy metafora a házasságra. "Megvan a listánk, ezek a dolgok kellenek. Oldjuk meg együtt." És mindig veszek egy főzős magazint, mint például a '15 perces egészséges ételek'. Olyankor [Cooke] rám néz, és azt mondja: "úgysem fogod használni. Mikor fogsz főzni belőle?". Én meg azt válaszolom, "de igen, kedden!". Persze mindig igaza van, sose főzöm meg.

- mondta a színésznő, aki 2019-ben házasodott össze Cooke Maroney galériatulajdonossal.

 

 

 

 

 

 

 

 

via Elle

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek