Starity

Mi mindenre érdemes gondolni, ha etetőhajót választanál?

2021. november 23. 15:03   |   

Ennek a bejegyzésnek az elsődleges célja, hogy segítséget nyújtson az etetőhajó választáshoz. Magyarul egyesével szépen végig vesszük azokat a tényezőket és szempontokat, amelyeket hasznos lehet ismerni a választás előtt. Akkor is érdemes cikkünket elolvasnod, ha még csak játszol azzal a gondolattal, hogy etetőhajót vásárolj.

hirdetés

Bízunk abban, hogy az etetőhajó beszerzésével kacérkodó horgászok hasznos útmutatót találnak a bejegyzésben és megkönnyítjük számukra a döntést.

Természetesen a horgászat várható körülményei sokat számíthatnak a döntésnél

Leszűkítve a kört, az esetek döntő többségében a bojlis, valamint a feeder horgászat számít olyan pecázási stílusnak, ahol egyre inkább bevett gyakorlat az etetőhajó használata. Emellett néha rablóhalas vagy távolsági pecánál is találkozhatunk ezzel a megoldással.

Az etetőhajó használata hozzáadott értéket jelent a horgászat során. Jelentősége egyértelműen a pontosságban rejlik. A hajó, valamint a vele kompatibilis távirányító nagy segítséget jelent abban, hogy a csalit a leginkább ideálisnak vélt helyen tudjuk felkínálni. 

A pontosság négyzetcentiméterre értendő. Különösen akkor, ha megtaláljuk hozzá a megfelelő eszközt. Egy minőségi etetőhajóval valószínűbbé válik, hogy sikereket érjünk el.

Manapság a következőket kell tudnia egy korrekt etetőhajónak

Mindenekelőtt a megbízhatóság és a könnyű kezelhetőség a legfontosabb kritériumok. Az etetőhajóval szemben alapvető elvárás, hogy a lehető legkönnyebb feladat legyen precízen irányítani az eszközt a vízen, akár hosszabb távon is.

Lényeges szempont az is, hogy az etetőhajó ne hagyja cserben a horgászt pecázás közben. Vagyis akár nagyobb távolságban is gond nélkül menjen az irányítás, adott esetben esős vagy szeles körülmények között is.

Ha pedig mindehhez megfelelően nagy tároló kapacitás társul, akkor a beetetés is megoldható az etetőhajó segítségével.

Etetőhajó vásárláskor természetesen az ár kérdése sem elhanyagolható szempont

Az ember ösztönösen is arra törekszik, hogy jó vásárt csináljon. Eleve nem engedheti meg magának mindenki azt, hogy többszázer forintot adjon ki kizárólag az etetőhajó megvásárlásra. Szerencsére erre nem feltétlenül van szükség, ugyanis ma már egyre kedvezőbb opciók érhetők el.

A lényeg az etetőhajók esetében is az, hogy az ár-érték arányra fókuszáljunk. Vagyis a kifizetett összegért cserébe meg szeretnénk kapni az elvárható minőséget, megbízhatóságot, valamint a kellően hatékony működést.

Amennyiben ez rendben megvalósul és kezünkben tarthatjuk álmaink etetőhajóját, akkor a bojlis horgászat és a feeder pecázás eredményessége is szinteket léphet. A praktikus etetőhajók viszonylag kevés helyet foglalnak el, viszont óriási hasznot képesek termelni a horgásznak.

Ha mindehhez az előnyhöz még kedvezői ár is társul, akkor nincs miért tovább várni. Válj te is még sikeresebb horgásszá az etetőhajónak köszönhetően és élvezd ki a garantált sikereket!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek