Starity

Szomorú hírt osztott meg Jessie J: elveszítette születendő gyermekét

2021. november 25. 08:08   |   Szerző: Four

Az énekesnő úgy döntött, gyermeket vállal, ám elveszítette születendő babáját.

hirdetés

Gyászol Jessie J: az énekesnő Instagramon mesélte el követőinek, hogy elveszítette születendő babáját. 

Jessie Instagramon árulta el, hogy úgy döntött, egyedül vállal gyermeket, ám a The Hotel Cafe-beli fellépése előtt kiderült, nincs szívhangja a babának. A híresség ettől függetlenül nem mondta le a koncertjét, mert úgy érezte, az éneklés segíteni fogja a gyász folyamatában.

Tegnap reggel azon nevettem egy barátommal, hogy 'komolyan, hogyan fogom kibírni a Los Angeles-i fellépésemen másnap, hogy ne mondjam el a közönségnek, hogy babát várok'. Tegnap délutánra rettegtem a gondolattól, hogyan fogom kibírni, hogy ne roppanjak össze a koncerten... miután elmentem a harmadik ultrahangra, kiderült, hogy nincs többé szívhang.

- majd így folytatta:

Ma reggel úgy érzem, nem irányítom az érzelmeimet. Talán megbánom, hogy ezt posztoltam. Talán nem. Nem tudom. Amit tudok, az az, hogy ma este énekelni akarok. Nem azért, mert el akarom kerülni a gyászfolyamatot, hanem mert tudom, hogy az éneklés segíteni fog.

Így vallott a gyermekvállalásról:

Úgy döntöttem, egyedül vállalok gyermeket, mert ez az, amit mindig is akartam és az élet rövid. Maga az csoda volt, hogy teherbe estem, és egy olyan élmény, amelyet sosem felejtek el, és tudom, hogy újra megteszem.(...) Még mindig sokkos állapotban vagyok, a szomorúság elborít. De tudom, hogy erős vagyok, és hogy jól leszek. Azt is tudom, hogy nők milliói érezték már ezt a fájdalmat, vagy rosszabbat. Átérzem a fájdalmait azoknak, akiket ismerek és azoknak is, akiket nem. Ez a legmagányosabb érzés a világon.(...)

- írta Jessie, aki a poszt mellett megosztotta a korábban készült pozitív terhességi tesztet:

 

 

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek