Starity

Kanye West szerint családok millióit inspirálná, ha újra összejönne Kim Kardashiannal

2021. november 25. 08:08   |   Szerző: Four

A rapper szerint ismét össze kellene jönniük volt feleségével, mert ez a sorsuk.

hirdetés

Kanye West úgy tűnik, nem bír letenni arról, hogy egyszer ismét egy pár legyenek Kim Kardashiannal. Dacára annak, hogy Kim jelenleg Pete Davidsonnal jár és ismerősei szerint odáig van a humoristáért - Kanye még mindig úgy érzi, vissza kellene térnie hozzá a reality-sztárnak. (West egyébként nemrég kijelentette, szerinte a Pete-Kim románc valójában csak egy PR fogás a Kardashian család menedzsmentje részéről.)

West az L.A. Mission idei jótékonysági eseményén mondott beszédet, amelyben szóba hozta múltbeli hibáit:

A narratíva, amelyet Isten látni akar, az, hogy mindenféle kapcsolatban érdemesek legyünk a megváltásra. Elkövettünk hibákat. Én is. Nyilvánosan tettem olyan dolgokat, amelyek férjként elfogadhatatlanok, de most, a mai napon valami oknál fogva - nem tudtam, hogy itt fogok beszélni - itt vagyok, hogy megváltoztassam a narratívát.

- emellett Kimről és a családjáról is beszélt:

Ha az ellenség szét tudja választani "Kimye"-t, akkor családok milliói fogják úgy érezni, hogy a különválás oké... de ha Isten összehozza "Kimye"-t, akkor családok millióit fogja befolyásolni, ha látják, ők túl tudnak jutni a szétváláson, a traumán, amelyet az ördög kihasznál, hogy boldogtalanságban tartsa az embereket, miközben átlépnek a hajléktalanokon, hogy bemehessenek a Gucci üzletbe. 

- jelentette ki West, aki hozzátette, hogy hiába költözött közel Kim házához, hogy a gyerekei mellett legyen, végső soron "vissza kell térnie az otthonába".

 

 

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek