Starity

Elhunyt G-Eazy édesanyja - megható levéllel búcsúzott a rapper

2021. november 25. 10:10   |   Szerző: Four

A rapper hosszú levelet írt néhai édesanyjának, akit nemrég veszített el.

hirdetés

G-Eazy szomorú hírt közölt Instagramon: elhunyt édesanyja, Suzanne Olmsted. A rapper hosszú levélben írt arról, hogyan próbálja feldolgozni a tragédiát, illetve több fotót is posztolt néhai édesanyjáról, aki eddig ismeretlen okok miatt hunyt el.

Annyira szeretlek. A sokk még mindig nem engedi elfogadni az érzést, hogy soha nem ölelhetlek meg többé. Én királynőm, hősöm, mindenem... az anyukám. A könnyek nem apadnak el. Fájnak a szemeim, az arcom, a testem, mindenhol. Nincs biztonságos menedék, és nincs hova feküdjek, üljek, vagy álljak, ahol ne éreznék fájdalmat. A fájdalom hatalmas. De tudom, hogy te már nem érzed, és ez békével tölt el. (...) Te voltál a szuperlény megtestesítője... Amin keresztülmentél, a fájdalom, amit kibírtál, a lehetetlen nehézségek, amelyekkel szemebnéztél, örökké velem maradnak, és mélyen beleivódnak a sejtjeimbe, az identitásomba, a lényembe. Örökké te leszel a legnagyobb inspirációm. 

A rapper elárulta, hogy édesanyja korábbi levele inspirálta arra, hogy szembenézzen függőségi problémáival:

Annyira aggódtam a fizikai egészséged miatt, hogy nem vettem észre, te mennyire aggódtál értem, amíg el nem küldted a legkeményebb levelet, amelyet valaha olvastam... Terápiára járni a drogok és alkohol miatt az én döntésem volt, de a te leveled volt az, ami végleg meggyőzött. Azt mondják, a függőség ellentéte a kötődés, és én soha nem éreztem magam annyira közel hozzád, mint az utóbbi hónapokban.

G-Eazy hozzátette, szerencsére a testvérével együtt tartják egymásban a lelket, és bár összetörtek, nagyon hálásak az életért, amelyet Suzanne adott nekik.

 

 

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek