Starity

Jessie J fájdalmas évéről számolt be: elsírta magát legutóbbi koncertjén

2021. november 26. 17:05   |   Szerző: Four

Az énekesnő nehéz időszakról számolt be: rengeteg kemény dolgot élt túl az utóbbi időben.

hirdetés

Korábban írtunk róla, hogy Jessie J Instagramon osztotta meg követőivel, hogy elveszítette születendő gyermekét. Az énekesnő a tragédia ellenére úgy döntött, nem mondja le másnapi koncertjét, mert úgy érezte, az éneklés segíteni fog neki. 

A The Hotel Cafe-ban tartott fellépésén Jessie elsírta magát, miközben arról számolt be, nagyon nehéz volt neki az idei év: a fent említett tragédiát megelőzően Meniére-betegséggel kórházba került, majd egy időre elveszítette énekhangját.

Régen azt mondták nekem, hogy nem lehet gyerekem, de sosem hittem el. Nem hiszek a hazugságokban. Aztán csoda történt és egy darabig működött. De tegnap... a tegnap ki***ul sz*r volt. (...)Ez az év egyértelműen a legnehezebb dolog volt, amin valaha is túl kellett jutnom. Tavaly decemberben elveszítettem a hallásomat, Meniére-betegséget állapítottak meg nálam. Aztán elveszítettem a hangom, ami ki***ul szörnyű volt. Csak azért, mert nem tudtam, ki vagyok az éneklés nélkül. Aztán elveszítettem a babám. Tudom, hogy jól leszek, mert nincs igazán más opció. 

- majd így folytatta:

Itt akartam lenni ma este, mert az egyetlen dolog, amiben a legjobban hiszek az egész világon, hogy a felületes párbeszédeken, az Instagramon és az interneten túl legyünk emberiek, törékenyek és valódiak. (...)

- mondta az énekesnő.

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek