Starity

Caitlyn Jenner fontolgatta, hogy eltiltja a Kardashianokat Ellen DeGeneres műsorától

2021. november 27. 01:01   |   Szerző: Four

Ellen és Caitlyn egy interjú után rúgta össze a port annyira, hogy nem beszélnek egymással.

hirdetés

Caitlyn Jenner a Big Brother VIP Australia egyik játékosaként vallott arról, hogyan rúgta össze a port Ellen  DeGeneresszel. 

Jenner 2015-ben volt Ellen beszélgetős műsorának vendége, és többek között az azonos neműek házassága is szóba került. Caitlyn elmesélte, hogy elég tradicionálisnak tartja magát, ezért sokáig úgy gondolta, házasság csak férfi és nő között jöhet létre. Ám az idő múlásával rájött, hogy nem akarja mások boldogságát ellenezni:

Nem akarok senki boldogságának útjában állni... ha a "házasság" szó tényleg ennyire fontos valakinek, akkor el tudom fogadni.

- nyilatkozta akkor.

DeGeneres szerint Caitlyn nem állt ki határozottan az azonos neműek házassága mellett, és később Howard Stern műsorában kijelentette, nem érti, hogy várja el Jenner, hogy ezek után őt támogassák. 

Caitlyn most így nyilatkozott az esetről:

Megpróbáltam a legjobbat kihozni magamból és azt hittem, jól csináltam az interjút. De visszanézve máshogy is kezelhettem volna néhány dolgot. Nem gondoltam, hogy [Ellen] úgy fog válaszolni, ahogy. Azt mondta "úgy tűnik, nem igazán támogatod". Én meg épp mondtam, hogy támogatom a melegházasságot. A következő héten elment Howard Stern műsorába New Yorkba... és azt mondta, ellenzem a melegházasságot. 

Jenner elmondása szerint fontolgatta, hogy felhívja Kris Jennert, hogy a Kardashian-Jenner lányok többet ne menjenek Ellen műsorába.

Azt gondoltam, talán fel kéne hívnom Krist, és azt mondani: "Kris, miért nem tiltod el a gyerekeket attól, hogy Ellen műsorába menjenek." De nem tettem, inkább csinálják a dolgukat.

- mondta. 

Jenner és DeGeneres állítólag azóta nem is beszéltek, és nem hivatalos források szerint Ellen megtiltotta, hogy Caitlyn szerepeljen a show-jában.

via BuzzFeed

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek