Starity

Tom Ford ízléstelennek tartja A Gucci-ház filmet

2021. november 29. 10:10   |   Szerző: Glamster

„Bármit eladhatnak Gucci nevével” – kemény kritikákat fogalmazott meg a divatikon, Tom Ford.

hirdetés

A Gucci-ház elég megosztóra sikeredett. Pár kritikus vontatottnak gondolta, míg sokaknak a színészek erőltetett olasz akcentusa sem jött be.

Tom Ford divattervező is azok közé tartozik, akik erős kritikát fogalmaztak meg A Gucci-házról.

Nem olyan régen túléltem A Gucci-ház 2 óra 37 perces vetítését

– kezdte a tervező.

Ford egyébként kiemelte a színészek alakítását, ám úgy gondolja, hogy a Gucci nevet kihasználták a készítők, és a családi tragédiából próbálnak bevételt csinálni.

Volt olyan, hogy Al Pacino, mint Aldo Gucci, és Jared Leto, mint Aldo fia, Paolo Gucci, a képernyőn játszottak, és nem tudtam eldönteni, hogy nem-e Saturday Night Live változatát látom

— írta.

Tom végül így zárta szavait:

A Gucci-ház után napokig mélységesen szomorú voltam. Ez olyasmi reakció szerintem, amit csak azok élhetnek meg, akik ismerték a szereplőket és a történteket személyesen is. Nehéz volt meglátnom a humort egy olyan dologban, ami ennyire véres. (...) De Gaga és Driver erős alakításával, tulajdonképpen az egész szereplőgárda erőteljes, néha túlzó alakításával, a kifogástalan jelmezekkel, a lenyűgöző díszletekkel és a gyönyörű operatőri munkával a film, számításaim szerint, sikeres lesz. Átalában minden eladható, ha ráírják a Gucci nevet.

Tom Ford teljes esszéjét a filmről ezen a linken olvashatod el.

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek