Starity

Tolvai Renáta tényleg nagyképű?

2010. november 24. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mester Tamás Tolvai Renáta nagyképűségéről beszélt, amelyben azt fejtette ki, hogy szerinte Reni egyáltalán nem nagyképű. Az emberek, a nézők szerint viszont az. Akkor most mi az igazság?

hirdetés
Tolvai Renáta tényleg nagyképű?

A hétvégi Megasztárban Tolvai Renáta és Ganxsta Zolee együtt léptek a színpadra. A közös produkció után pedig Mester Tamás arról beszélt, hogy egy ismerőse szerint az énekesnő elég nagyképű, de Mester szerint ezt lehet, hogy Tolvai enyhe akcentusa miatt gondolja az a bizonyos ismerőse.

„Kiderült, hogy az van, hogy nem tökéletesen beszéled a magyart, és
ezért ezt így kompenzálod” –
mondta Mester. 

Viszont a közvélemény szerint Renáta igencsak nagyképű, és az egyik néző eképpen nyilatkozott erről: „Tolvai Renáta díszkísérettel vonult a Mammut 2-ben bevásárlókörútra, vagy inkább a hatalmas arcát vitte körbe. Ugyanis úgy járt-kelt, mint aki mindenki felett áll, sugárzott róla a beképzeltség. Ez tévéadásban nem ilyen egyértelmű, de élőben... Rendkívül antipatikus volt. Attól még nem kellene elszállni, hogy jó a hangja és szépen alakít a Megasztárban, maradhatna akár normális is, mint a többiek. Reni, ha netalán olvasnád ezeket a sorokat, kérlek vegyél vissza az arcodból, mert akkor sokkal, de sokkal szerethetőbb lennél, hogy "igen ez a lány nem csak énekelni tud, de még kedves kisugárzása is van". Például Zséda ebben nagyon profi.”

Vajon Tolvai Renáta tényleg nagyképű?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek