Starity

Hódít a Netflix új karácsonyi filmje, A fiú, akit karácsonynak hívnak

2021. november 29. 14:02   |   Szerző: Glamster

A látszat csal: ez a film olyan, amelyet nem feltétlenül gyerekeknek készítettek. Megjelent A fiú, akit karácsonynak hívnak.

hirdetés

A Netflix évek óta remek karácsonyi filmeket gyárt, gondoljuk csank a Klaus – A karácsony titkos történetére, A karácsonyi csereberére, a Behavazvára, a Karácsonyi krónikákra vagy a Karácsonyi lovagra. Úgy néz ki, A fiú, akit Karácsonynak hívnak lesz a következő ünnepi siker.

A Gil Kenan (Poltergeist) és Ol Parker (Mamma Mia: Sose hagyjuk abba) által adaptált és Kenan rendezésében készült A fiú, akit Karácsonynak hívnak azt meséli el, hogy egy kisfiú, Nikolas hogyan próbálja megtalálni apját Finnország zord, ellenséges északi részén. Ráadásul rájön, hogy néhány helyi lakos, köztük az apja, elraboltak egy manót, így neki kell biztonságban hazavinnie őt, hogy javítsa a manó-ember kapcsolatokat, és mert ez a helyes dolog. A filmet az keretezi be, hogy sok évvel később Maggie Smith dadusa meséli el Nikolas történetét esti meseként (Port.hu).

További szereplők: Henry Lawfull, Toby Jones, Sally Hawkins, Kristen Wiig, Michiel Huisman, Zoe Colletti, Stephen Merchant (hang), Joel Fry, Rune Temte, és Jim Broadbent.

A fiú, akit Karácsonynak hívnak szinkronnal és magyar felirattal is elérhető a Netflixen. A film a premiert követően nem sokkal átvette a vezetést a Netflix napi top 10-es listáján világszerte.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek