Starity

Matthew McConaughey elárulta, nem indul a texasi kormányzóválasztáson

2021. november 29. 17:05   |   Szerző: Four

A színész egy ideig gondolkozott rajta, hogy politikai pályára nyergeljen át.

hirdetés

Matthew McConaughey-ből nem lesz mostanában kormányzó. A színész videóban jelentette be, hogy nem indul a texasi kormányzóválasztáson annak ellenére, hogy korábban kijelentette, fontolgatja a dolgot, ráadásul egy tavaszi felmérés szerint a texasiak többsége mellette voksolt volna.

Átlagos gyerek voltam, aki a texasi Uvalde nevű kisvárosban született - sosem gondoltam volna, hogy egyszer politkai vezetőként tarthatnak számon. Ez egy alázatos és inspiráló pálya, ugyanakkor egy olyan út, amelyet jelen pillanatban nem választok. 

Matthew hozzátette, hogy tanulmányozta az amerikai és azon belüli a texasi politikát:

És hogy mit tanultam? Sokat. Azt, hogy vannak problémáink, amelyeket meg kell oldanunk. Hogy új célt kell találnunk a politikánknak. Hogy olyan ellentéteink vannak, amelyek gyógyulásra várnak. Hogy több bizalomra van szükségünk. (...) Megtanultam, hogy a szabadság felelősséggel jár, és hogy a jó vezetők szolgálnak. Mindegy, hogy politikus, CEO, sztár hátvéd, anya, apa, férj, feleség, testvér, barát, mentor vagy tanár - egymást szolgálva kell vezetnünk.

- a színész hozzátette, hogy a kormányzói pálya helyett másképp akar javítani a jövőn, és továbbra is olyan előadókat, vállalkozásokat és alapítványokat fog támogatni, amelyek utat törnek az emberek számára, illetve olyan szervezeteket, amelyek küldetésüknek tartják, hogy szolgáljanak és kiépítsék a bizalmat, illetve elősegítsék a fejlődést.

 

 

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek