Starity

Így menedzseli Priyanka Chopra és Nick Jonas a távkapcsolatot

2021. december 01. 19:07   |   Szerző: Four

A munkájuk miatt külon országban töltötték az év nagyrészét, Priyanka elárulta, hogyan oldották meg.

hirdetés

Priyanka Chopra a Ladies First With Laura Brown című podcastben mesélt arról, hogyan élték meg a távkapcsolatot Nick Jonasszal. 

A színésznő forgatási munkái miatt az év nagyrészét Londonban töltötte, míg Nick Los Angelesben maradt. Chopra szerint fontos volt mindkettejüknek, hogy akár egyetlen vacsora erejéig találkozhassanak - bár a karantén nagyon megnehezítette a dolgukat. 

Nem volt köztünk drámai elválás, de mivel [Nick] sokszor jött és ment, nagyon óvatosnak kellett lennünk. Karanténba kellett vonulnunk minden alkalommal, amikor találkoztunk. Ez sokszor nem visz előre a forgatási menetrend kapcsán, mert nem sok időd van. Mondjuk két szabadnapod van. 

Chopra szerint aranyszabály náluk, hogy nem szólnak bele egymás karrierjébe:

Elmondjuk egymás dolgairól a véleményünket, szurkolunk egymásnak, de a döntések nagyrészét magunk hozzuk meg, mert mindketten hosszú ideig külön-külön küzdöttünk, hogy a karrierünk idáig jusson.

A színésznő hozzátette, hogy sokszor csekkolják egymás érzelmeit:

Ugyanakkor azt hiszem fontos, hogy rákérdezzünk arra, hogy van a másik, hogyan érez. Azt kell mondjam, a férjem ezt nagyon jól csinálja. Mint ahogy mondtam, ez az év nekem nagyon nehéz volt Londonban. Ő mindent eldobott - még egy nap alatt is - hogy velem vacsorázhasson, aztán visszarepült. Az ilyen dolgok a fontosak, hogy elsődleges helyre tegyétek egymást, és minden oké lesz.

- mesélte a színésznő.

 

 

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek