Starity

A Gucci-ház rendezője kiállt a film mellett, szerinte a Gucci család sértegette a színészeket

2021. december 01. 21:09   |   Szerző: Four

Ridley Scott kijelentette, megpróbáltak mindent a legpontosabban és élethűbben ábrázolni.

hirdetés

Ridley Scott rendező nem igazán örült neki, hogy a Gucci család nemrég nyilatkozatban ítélte el az általa készített A Gucci-ház című filmet. A filmben ábrázolt szereplők örökösei kemény kritikát fogalmaztak meg az alkotással kapcsolatban, mind a színészi alakítások, mind a karakterek ábrázolása tekintetében. 

A filmben Aldo Guccit alakító Al Pacinót már a forgatás elejétől kezdve hibás döntésnek tartotta Patrizia Gucci, Aldo unokája. A nő már tavasszal úgy nyilatkozott, hogy szerinte helytelenül ábrázolják Aldót: Pacino "kövérnek, alacsonynak és nagyon csúnyának" tűnt szerinte a forgatáson készült fotókon, pedig Patrizia szerint a nagyapja magas és nagyon jóképű volt.

Ridley Scott dühösen reagált az örökös szavaira, és a TotalFilmnek kijelentette, próbáltak tiszteletteljesek és tényszerűek lenni a film megalkotása során.

 Azok a családtagok, akik írtak nekünk a forgatáson, riasztóan sértőek voltak, amikor azt mondták, hogy Al Pacino fizikailag semmilyen formában nem képviselte Aldo Guccit. Őszintén? Hogyan lehetne ennél jobb reprezentánciója, mint Al Pacino? Már bocsánat! Talán a világ legjobb színészeit kaptátok, ki***ul szerencsésnek kellene lennetek. 

- nyilatkozta Scott.

 

 

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek