Starity

Már nincs mit titkolni: ölelkezve érkezett Párizsba Tom Holland és Zendaya

2021. december 01. 22:10   |   Szerző: Glamster

A sztárpárnak már nincs mit titkolnia, így nem is teszik: Tom Holland és Zendaya ölelkezve érkezett meg Párizsba.

hirdetés

A Pókember: Nincs hazaút 2021 egyik legjobban várt Marvel filmje. A premier december 16-án esedékes, ám a két főszereplő, Tom Holland és Zendaya nem pihen: már világszerte népszerűsítik az új részt.

A filmben láthatjuk majd, ahogyan A Pókember: Idegenben eseményeit követően Peter Parker élete és hírneve a feje tetejére áll, miután Mysterio leleplezte személyazonosságát. Dr. Stephen Strange segítségét kéri, hogy megpróbáljon mindent helyrehozni, de a dolgok hamarosan sokkal veszélyesebbé válnak, amikor számtalan gonosztevő átkerül az ő univerzumukba, akik mind a saját Pókemberük elleni harcukban lelték vesztüket.

Zendaya és Tom Holland azonban nemcsak a filmben talált egymásra, hanem a való életben is, bár a színész nem rajong azért, hogy a paparazzók lebuktatták a kapcsolatukat.

A hírnév egyik hátránya, hogy a magánéletünk nincs igazán az irányításunk alatt többé, és az a pillanat, amiről azt hiszed, hogy azé a két emberé, akik nagyon szeretik egymást - valójában egy olyan dolog, amelyen az egész világ osztozik. Mindig is nagyon határozottan védtem a magánéletem, mert az életem többi részéből amúgy is annyi mindent megosztok. Tulajdonképpen meg voltunk fosztva a magánéletünktől

magyarázta azokról a fotókról, amelyeken „lebuktak” Zendayával.

Most már azonban nincs mit titkolni, így nem is teszik: ölelkezve érkeztek meg a francia sajtóeseményre.

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek