Starity

Jordin Sparks már készül a születésnapjára

2010. november 24. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jordin Sparks december 22-én lesz 21 éves. Azért kezdik már most a szervezést, mert jeggyel bárki bemehet a közelgő partira.

hirdetés
Jordin Sparks már készül a születésnapjára

Jordin azért, hogy rajongóinak örömet szerezzen, illetve hogy az I'm M.A.D. Are You? kampányt is fejlessze, kitalálta, hogy bárki bemehet a buliba, aki arra jár – természetesen belépővel, aminek még az ára is elfogadható: 20 dollár, azaz körülbelül 4000 forint.

„A glendale-i sztár hatalmas partit csinál, és egész Arizona állam bulizhat egy nagyot” – ettől zsong már egy ideje a sajtó. Nem is meglepő, hiszen egy hónap sincs már és Jordin 21 éves lesz. 

Aki december 22-én arra jár, biztosan jót cselekszik. Amellett, hogy találkozhat az énekesnővel, még támogathatja Jordin I'm M.A.D. Are You? kampányát is, mely egy olyan mozgalom, amely segít a rászorulókon. 

Valóban hatalmas partinak ígérkezik: számos sztárfellépő helyet kap. Az már biztos, hogy az A Change off Pace banda tagjai ott lesznek. Ezt az énekesnő már a Twitteren is közölte.

Reméljük, tényleg felejthetetlen parti lesz, és azt is, hogy Jordin jól fogja érezni magát, amikor belép a nagykorúak közé.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek