Starity

Kelly Clarkson szenved a magánytól

2021. december 06. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

A 39 éves Grammy-díjas előadó nem csinál titkot abból, hogy egyedül érzi magát.

hirdetés

Szakmai sikerek ide vagy oda, Kelly Clarkson nem fél beismerni, hogy magányosnak érzi magát az ünnepek közeledtével. Az énekesnő tavaly nyáron, kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozva nyújtotta be a válókeresetet férje, Brandon Blackstock ellen, akivel hét évig alkottak egy párt. A bíróság idén augusztusban mondta ki a válást, az elsődleges felügyeleti jogot* pedig Kelly kapta közös gyermekeik, a hétéves River és az ötéves Remington fölött.

Az ünnepek érzelmek egész kavalkádjával közelegnek. Őszinte leszek hozzátok, amikor a most következő dalt írtam, szétsírtam a fejem, ami még karácsonytájt is megesik

– magyarázta Clarkson legújabb ünnepi slágere, a Merry Christmas (to the One I Used to Know) kapcsán saját tévéműsorában, a Kelly Clarkson Presents: When Christmas Comes Aroundban, december 1-jén. Elmondása szerint a dalt önmagának írta, mert úgy érzi, nincs túl sok olyan nóta, mely a hozzá hasonlókhz szólna, akik magányosnak érzik magukat az ünnepek idején.

* Ennek értelmében az elsődleges felügyeleti joggal rendelkező szülőnél töltik a gyerekek idejük nagyobb részét, aminek mértéke megegyezés kérdése. Például az egyikükkel töltenek heti négy napot, míg a másikkal csupán hármat.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek