Starity

Travis Scott nem érzi magát felelősnek a halálesetekért

2021. december 07. 19:07   |   Szerző: Glamster

Végleg csődbe mehet Travis Scott, miután 2 milliárd dollárra perelték. A rapper nem érzi magát felelősnek az AstroWorld fesztiválon történtekért.

hirdetés

Immár 10 halálesetért felelős Travis Scott tragikus kimenetelű koncertje, és a 9 éves Ezra Blount is az áldozatok között van. Bár a zenész felajánlotta, hogy kifizeti az áldozatok temetését, ezt több család elutasította, köztük a kisfiúé is.

Most azonban meglepő fordulat történt: Scott megtörte az eddigi csendet, és ügyvédein keresztül, hivatalos közleményben reagált a vádakra. Bár a rapper elmondása szerint teljesen összetört a tragédia miatt, ám ez nem jelenti azt, hogy jogilag is magára vállalná a felelősséget.

Ezt annak kapcsán kellett kijelentenie, hogy már több mint 2 milliárd dollárra perelték őt a koncerten résztvevők.

Scott kijelentette, hogy bár egyetért azzal, hogy borzalmas, ami az Astroworld fesztiválon történt, de nem hiszi, hogy ezért neki vagy a cégeinek, a bíróság előtt felelnie – írta exkluzívan a TMZ.

Ezzel Travis azt tette egyértelművé, hogy a halálesetek és a sérülések miatt nem érzi magát felelősnek, ezért benyújtott egy „általános cáfolatot”, ami az Egyesült Államokban az összes, valaki ellen felhozott vádra érvényes. A lap értesülései szerint ezt kiterjesztette az összes ellene indított polgári peres eljárásra is (Metropol).

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek