Starity

Tom Holland hálás azért, hogy Zendaya mindig meghallgatja

2021. december 08. 17:05   |   Szerző: Four

A Pókember-filmek két sztárja a hirtelen jött hírnév kezeléséről nyilatkozott.

hirdetés

Tom Holland elárulta, végtelenül hálás azért Zendayának, hogy a színésznő mindig meghallgatja, és empatikusan kezeli a hírnévvel kapcsolatos problémáit:

Szerintem a legnagyobb segítség a társasága. Tudjátok, mint két barát, akik együtt tapasztalják meg a világot, ugyanazokon a problémákon mennek keresztül ugyanabban az időben. Az, hogy segítő kezet nyújtunk egymásnak, nagy dolog számunkra.

Zendaya szerint sokszor az embernek pusztán a jelenléte a legfontosabb, hogy meghallgassa a másikat és hagyja, hogy kiöntse neki a szívét. A színésznő elárulta, az ő esetében szép fokozatosan érkezett meg az életébe a hírnév - Tommal ellentétben, aki a Pókember miatt hirtelen hatalmas sztár lett:

Ha rá gondolok, szerintem ez nagyon sok volt egyszerre. Mert amikor Pókember vagy, akkor ez így működik. Megváltozik az életed. Óriási empátiát érzek emiatt. Mindent, amit eddig tanultam, megosztom vele és ugyanez van az ő esetében is.

- mondta Zendaya. Hollandról egyébként kiderült, hogy sokszor "bölcs bagolynak" becézi szerelmét, aki így reagált a dologra:

Tudjátok, mindig is érettebb gondolkodású voltam. Az emberek gyakran nagyinak hívnak, és ezt elfogadom.

- viccelődött a színésznő.

 

 

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek