Starity

Nagy Feró: „Kóbor János (...) miért nem adta be magának azt a rohadt oltást?!”

2021. december 08. 19:07   |   Szerző: Glamster

Nagy Feró kiakadt Kóbor János halálával kapcsolatban. Elmondása szerint többen könyörögtek a legendának, hogy oltassa be magát.

hirdetés

Megrázta a magyar embereket a zenei legenda, Kóbor János, az Omega frontemberének halálhíre. A zenészről már hetek óta tudni lehetett, hogy kórházban küzdenek az életéért, ám eddig csak találgatták, hogy koronavírusos volt.

Ahogyan mi is megírtuk, a halálhíre után ismerte el a zenekar menedzsere, hogy Kóbor valóban a koronavírus szövődményeibe halt bele, és azt is megerősítette, hogy „oltásellenes” volt a magyar legenda.

Hiába volt minden próbálkozás, új tüdőt nem tudtak neki adni

– fogalmazta meg a gitáros Molnár György Elefánt.

Most Nagy Feró is elkeseredetten nyilatkozott a Borsnak.

Tulajdonképpen napok óta tudtam, hogy Mecky el fog menni. lélegeztetőgépen volt már ki tudja mióta, és mélyen belül tudtuk, hogy előbb-utóbb el kell köszönnünk tőle. Ilyen körülmények között az embernek nincs sajnos sok esélye. Miért nem adta be magának azt a rohadt oltást?! Hiába próbáltuk rábeszélni őt. Egész egyszerűen nem lehetett. Egy csodát vitt el tőlünk a Jóisten, akit senki nem fog tudni pótolni

A neje tájékoztatása alapján a zenész mellett lehetett az utolsó óráiban is, így a végső percében is fogta a kezét. Ebben a tekintetben kiváltságosabb volt, mint sok család, akik a lélegeztetőgépen vesztették el szerettüket.

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek