Starity

Sokkolta a Szex és New York rajongóit az És egyszer csak...

2021. december 10. 10:10   |   Szerző: Four

A készítők egy kulcsfontosságú karaktertől váltak meg azon kívül, hogy Kim Cattrall sem tért vissza.

hirdetés

 

A cikk spoilereket tartalmaz!

 

Hatalmas meglepetésben volt része a Szex és New York rajongóinak, miután debütált a sorozat folytatása, az És egyszer csak... 

A produkció rögtön azzal kezdett, hogy kiírta az alkotás egyik kulcsfontosságú karakterét, Carrie szerelmét, Mr. Biget (Chris Noth). A történet szerint a férfi szívrohamban hal meg Carrie karjai között - a fanok többsége pedig felháborodott a sokkoló fordulat láttán. 

"Carrie sohasem lehet már boldog? Keresztülmentünk 6 évadnyi és két filmnyi drámán, fájdalmakon és boldog befejezésen mindezért? Mostantól úgy teszek, mintha ez a műsor sosem létezett volna a saját boldogságom érdekében."

- jelentette ki Twitteren egy rajongó. 

Egy másik fan szerint az HBO "tönkretette" Mr. Biget és Carrie-t, a műsort pedig "utálatosnak" nevezte. 

Több Szex és New York rajongónak már azt is nehéz volt elfogadni, hogy Kim Cattrall nélkül vágtak bele a készítők az új részekbe - és mint ahogy a sorozatból kiderült, Carrie és Samantha karaktere egy vita következtében távolodott el egymástól annyira, hogy Samantha el is költözött New Yorkból.

A nézőknek több más problémájuk is volt a kulcsszereplők hiányán kívül: sokan túl erőltetettnek tartották azt, ahogyan az új részek lépést próbáltak tartani a mostani társadalmi jelenségekkel.

 

 

via New York Post

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek