Starity

Mától elérhető Sandra Bullock új drámája a Netflixen

2021. december 10. 22:10   |   Szerző: Glamster

20 év börtön után sem kap bocsánatot Sandra Bullock új filmjében, a Megbocsájthatatlanban.

hirdetés

2018-ban, a Madarak a dobozban netflixes filmben láthattuk Sandra Bullockot. Világszerte nagy sikert ért el, Google-ön 86%-nak tetszett a film, míg az IMDb-n 6.7 ponton áll a futurisztikus thriller. Az Oscar-díjas színésznő most pedig egy drámában tért vissza decemberben: egy börtön ült nőt fog alakítani, aki nem mond le a húgáról.

A húgát akarja megtalálni és a megbocsátásért küzd egy nő, aki hosszú börtönbüntetés után szabadul a börtönből a Netflix hamarosan érkező új filmjében. A Sandra Bullock főszereplésével készült Megbocsáthatatlan december 10-én került fel a streaming platformra.

A dráma egy 2009-es brit minisorozat alapján készült, és Nora Fingscheidt német rendező első angol nyelvű filmje – írja az IGN.

Bullockon kívül a főbb szerepekben Vincent D’Onofrio, Jon Bernthal, Richard Thomas, Linda Emond, Aisling Franciosi, Rob Morgan és Viola Davis láthatók, a forgatókönyvet Sally Wainwright minisorozata alapján Peter Craig, Hillary Seitz és Courtenay Miles írták, a zenét pedig Hans Zimmer valamint David Fleming szerezték. A főszereplőt játszó színésznő producere is a filmnek Veronica Ferres és A tégla producere, Graham King mellett.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek